2777
2789
عنوان

بیایین بیایین😁

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 26 پست
ه متوجه هستم اجازه بدین دقیق تر بپرسم محجبه زیاد داره؟ یا ما بیایم مثلا انگشت نما میشیم؟

نه بابا چرا انگشت نما! اینجا هم مث جاهای دیگه از هر قشری هست ولی میشه گفت چون از قبل محجبه ها بیشتر بودن و مرداشون غیرتی ان محجبه ها رو بیشتر دوس دارن ولی خب بنا به جو زمونه جوونامون قرتی تر شدن😅

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون پس محجبه اش هنوز هم زیاده درسته؟ حالا بحث جوون ها به کنار

خواهش میکنم عزیزم، فاملای ما که مثلا نمونه کوچیکه خانوما اکثرا چادری ان محرم و نامحرم رو مراعات میکنن، در حد خودشونم مذهبی ان به چادری بودن یا نبودن کسی هم کاری ندارن، ندیدم هم تا حالا کسی به خاطر محجبه بودن انگشت نما باشه!

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
خواهش میکنم عزیزم، فاملای ما که مثلا نمونه کوچیکه خانوما اکثرا چادری ان محرم و نامحرم رو مراعات میکن ...

خیلی ممنون عزیزم

لطف کردی 

آخه من یه مدتی جایی بودم که نه چادری که محجبه معمولی عم خیلی کم بود و اذیت شدم

خیلی ممنونم بازم

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی  آخه من یه مدتی جایی بودم که نه چادری که محجبه معمولی عم خیلی کم بو ...

خواهش میکنم گلم ان شاء الله اگه اومدین بگردین محله مناسب پیدا کنین که همسایه های خوبم داشته باشه

سلام عزیزم تو یه تاپیک دیدم خواسته بودین بچه تونو از شیر بگیرین منم دخترم ۲۳ ماهشه،خیلی وابستس خو ...

سلام گلم، روزا حواسشو پرت میکردم کمتر میومد سراغ سینه، شبا هم آب میذاشتم کنار تخت هر وقت بیدار میشد نق میزد بهش یه ذره آب میدادم میخورد میخوابید، بعدشم کلا چسب زخم زدم رو نوک سینه ها و روش رو با رژ قرمز کردم که فکر کنه زخمیه میومد بغل و بوس میکرد ولی اصلا لب نمیزد میگفت اوف😁

سلام گلم، روزا حواسشو پرت میکردم کمتر میومد سراغ سینه، شبا هم آب میذاشتم کنار تخت هر وقت بیدار میشد ...

ممنون از توضیحت

واقعا خوشا به سعادتت

کار خیلی سختیه🤪

دختر من شبا که بیدار میشه تا یه بار آب میخواد سه بارشو شیر میخواد

اگه شیر بخواد محاله کوتاه بیاد و به آب رضایت بده،

چند روز طول کشید کلا؟

یه مشکل دیگه ای که دارم اینه دخترم شبا حداکثر ۹ میخوابه و طبیعیه که گرسنش میشه نصف شب و اینکه همیشه فقط و فقط با شیر می خوابه☹