arambakhsham مدیر استارتر عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 748 عنوان سلام کیا شوهراشون یا داداش یا باباهاشون اهن فروشن لطفا بیاین 162 بازدید | 11 پست واخداروشکر یه پس اندازی جور کردیم واسه خرید اهن واسه خونمون قیمت اهن خیلی زیاده میخاهیم بخریم ولی بعضی از دوستای شوهرم مزگن قیمتها داره میاد پایین میشه برام بپرسید ایا حقیقت داره که مادست نگه داریم یکم دیرتربخریم یانه وزن اولی۲۵ مرداد۹۴کیلو ۱۳ابان۸۵کیلو وزن هدف۷۰ 1399/05/05 | 23:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توسکام عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 1059 چیزی توی ایرانپایین نمیادمن توی کار ساخت و سازم همه دارن سریع میسازن ک گرونتر نشه طراح داخلی و دکوراتیو . @karostudioo
نازی۱۷ عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 6953 من شوهرم پدرم کل فک و فامیلمون تو کار آهن هستن الان از شوهرم پرسیدم میگ میره بالا
arambakhsham مدیر استارتر عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 748 چیزی توی ایرانپایین نمیاد من توی کار ساخت و سازم همه دارن سریع میسازن ک گرونتر نشه اونکه اره دیروز نمودارو نگاه کردم از دیروز تاامروز ۱۳۰هزارتومن قیمت تیراهن ۱۸ افت کرده دودلم بازهم صبرکنم میاد پایین تر یه مقدار دیگه یا نه وزن اولی۲۵ مرداد۹۴کیلو ۱۳ابان۸۵کیلو وزن هدف۷۰
arambakhsham مدیر استارتر عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 748 من شوهرم پدرم کل فک و فامیلمون تو کار آهن هستن الان از شوهرم پرسیدم میگ میره بالا میشه بپرسی ازش امروز تیراهن لانه زنبوری ۱۸ شاخه ای چند بوده لطفا ممنون میشم اخه فردا باید همسرم بره بخره یه کم حساب کتاب کنیم وزن اولی۲۵ مرداد۹۴کیلو ۱۳ابان۸۵کیلو وزن هدف۷۰
نازی۱۷ عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 6953 میشه بپرسی ازش امروز تیراهن لانه زنبوری ۱۸ شاخه ای چند بوده لطفا ممنون میشم اخه فردا باید همسر ... شوهرم میگ فک کنم ۳ میلیون و خورده ای باشه ۳میلیون و ۲۵۰
arambakhsham مدیر استارتر عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 748 شوهرم میگ فک کنم ۳ میلیون و خورده ای باشه ۳میلیون و ۲۵۰ اها مرسی ممنون پس باید پول بیشتری بزاریم من تو نمودار امشب خوندم ۲/۸۹۰/۰۰۰از بهمن پارسال تا الان تو۶ما ۲ملیون رفتا بالا خدایا خونه ساختن ارزوشد واسه مردم ممنون وزن اولی۲۵ مرداد۹۴کیلو ۱۳ابان۸۵کیلو وزن هدف۷۰
نازی۱۷ عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 6953 اها مرسی ممنون پس باید پول بیشتری بزاریم من تو نمودار امشب خوندم ۲/۸۹۰/۰۰۰از بهمن پارسال تا الان تو۶ ... چرا ۲ میلیون 🤔
arambakhsham مدیر استارتر عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 748 چرا ۲ میلیون 🤔 نمیدونم بهمن پارسال بود۱۳۵۰۰۰۰تومن امروز شده ۳۳۵۰۰۰۰تومن تو۶ماه ۲ میلیون اومده روش حیلی زیاده لعنت به این دولت بی کفایت وزن اولی۲۵ مرداد۹۴کیلو ۱۳ابان۸۵کیلو وزن هدف۷۰
نازی۱۷ عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 6953 نمیدونم بهمن پارسال بود۱۳۵۰۰۰۰تومن امروز شده ۳۳۵۰۰۰۰تومن تو۶ماه ۲ میلیون اومده روش حیلی زیاده لعنت ب ... اره بخدا 😔