2777
2789
عنوان

تعبیرخواب

75 بازدید | 16 پست

بچه هایه مرده که توواقعیت مرده ومن توخواب دیدم که میادسوارماشین ی آدم که زنده هست میشه وباهم میرن تعبیرش جیه؟؟؟

خداجونم شکرت که درتاریخ۹/۹/۹۹به همه ی خواسته هاوآرزوهام رسیدم 😍😍😍😍

كي پشت فرمون بود؟؟

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزاریدکامل بگم پدرشوهرم فوت کرده۳ماهی میشه پسرم خواب دیده پدرشوهرم وشوهرم سوارماشینش کرده دارن باهم میرن بعدمن توخواب به پسرم گفتم که پسرم با بابایی بای بای کن ایناروپسرم خواب دیده برام تعریف کرده

جاش خوبه که توخواب بصورت زنده دیدیش بقیه خوابتوبگوکامل بگم بهت

میشه پستم وببینی جوابم وبگی

تعبیرش خوب نیست صدقه بده  برای اب روون تعریف کن باطل بشه

میشه بیشترتوضیح بدی ممنون میشم

[QUOTE=147771054]خب رفتن با انسان مرده اصلا خوب نیس ان شاءالله بلادوره ممنونم ایشاله خدابه خیرکنه