2777
2789

خانوما بابام نزدیک ۱۰ روزه مریض شده ..تب داره تبش قط نمیشه هرکار میکنیم یکم پایین میاد باز دوباره میره بالا ..بی حوصله و بی اشتهاست خیییلی بی حاله..تست کروناهم دادن منفی بود خداروشکر..چیکار کنیم خوب بشن؟

خدایا شکرت که به من نعمت مادرشدن روعطاکردی

مایعات فراوون باید بخورن

اب سیب هم کاهش دهنده تب هست

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست اصلی یا آزمایش خون؟

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

منم مامانم همینطوری بود ولی به این صورت تب نداشت سرفه داشت و خیلی هم بیحال بود و هر چی میخورد میاورد بالا 

ترکیب یا قاشق عسل با گلاب با اب ولرم ن جوش! و یک سیب رنده شده هر 8 ساعت یکبار 

داروی امام کاظم 

جوشونده عفونت اصفهانی از عطاری بگیرین 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

۲۱ سیاهدانه و عسل هرر۸ ساعت 

داروی امام کاظم هر ۸ ساعت 

پونه اویشن نعنا دم کن بده بخوره عالیه برا عفونت و تب 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
دوزش چنده؟ کدئین دار هست؟

نوشته استامینوفن ۳۲۵ میلی گرم..ایبوپروفن۲۰۰ میلی گرم..کافئین۴۰ میلی گرم...اینو دکتر داد

خدایا شکرت که به من نعمت مادرشدن روعطاکردی
آزمایش خون گرفتن دکتر گفت خوبه جوابش کرونا نیست داروهم دادولی تأثیر نداره

عزیزم،تست خون الکیه

ببریدشون مراکزی که تست اصلی رو میگیرن.

دور و بر ما چند نفر تست خونشون منفی بود اما کرونا داشتند.

خیلی خیلی جدی بگیرید.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂