2777
2789

ببخشید شاید سوالم مبتدی باشه

اما گفتم بپرسم

من دوران مجردی برای تنظیم پریود قرص میخوردم

الان که ازدواج کردم میخوام همون قرص رو ادامه بدم

من وقتی یه بسته رو تموم میکنم، ۵ یا ۶ روز طول میکشه تا پریود شم

تو اون ۵-۶ روز که نه پریودم و نه قرص میخورم

رابطه محافظت نشده، ممکنه باعث حاملگی بشه؟؟

خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤

سوال خوبی بود اومدم یادبگیدم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم روش جلوگیریم قرصه البته با تشخیص پزشک

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود...گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود...گاهی برای خنده دلم تنگ میشود...گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود...گویی به خواب بود جوانی مان گذشت...گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود 
پریودم ک هستی باید بخوری

آره میدونم

ولی ۵-۶ روز طول میکشه تا پریود شم

میخوام بدونم تو اون ۵-۶ روز میشه رابطه محافظت نشده داشت؟؟

خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤

ورقه اول قرص از روز پنجم پریودیت شروع میکنی.وقتی تموم شد هفت روز بعد ورق بعدی.حتی اگه تازه پریود شده باشی.

دکترم این روشو گفت بهم

وقتی ورق قرصت تموم میشه باید مراقب باشی. احتمال بارداری هست

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود...گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود...گاهی برای خنده دلم تنگ میشود...گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود...گویی به خواب بود جوانی مان گذشت...گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود 
بله عزیزم صددرصد

واقعا؟؟؟ مگه تاثیر قرصا نمیمونه؟؟؟؟

نه باعث بارداری نمیشه اگه مدتی خورده باشی و درست خورده باشی و کلا رعایت های خاص قرص رو کرده باشی.....ولی کسی ک اصلااا بارداری نمیخواد بهتر همون دورانم ی روش کمکی بگیره

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
منم میخورم اما وقتی قطع میکنم سر دو روز  پری  میشم، اما خب سعی میکنم رابطه ای هم باشه طبیع ...

منم همینطور فکر میکردم

چون قرص کلا مانع تخمک گذاری میشه تا جایی که میدونم

اما جوابا نگرانم کرد

والا دکتر من گفت احتمال بارداری هست.تازه گفت اگه خدای نکرده اسهال باشی یا سرما بخوری هم احتمال بارداری هست.جون بدن ضعیف شده

نه باعث بارداری نمیشه اگه مدتی خورده باشی و درست خورده باشی و کلا رعایت های خاص قرص رو کرده باشی.... ...

تقریبا ۷ ماهه که هر شب مرتب میخورم بجز اون ۷ شب بین بسته ها

اولش به قصد تنظیم پریود بود

اما الان قصدم جلوگیریه