2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بچه کوچیک داشتم گرفتم العان بهترشدم نگران نباش همه میگیرن

خدانکرده بچتون نگرف؟ چندروز طول کشید؟ بچتون چند وقتشه؟ دارو چی خوردین؟ ببخشید انقد سوال کردم

برام نیتم صلوات میفرستید ممنون مهربونا

امکانش با رعایت شما ارتباط مستقیم داره 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
امکانش با رعایت شما ارتباط مستقیم داره 

رعایت میکنم چون بچه کوچیک دارم جایی نمیرم ولی شوهرم تو بیمارستان کارمیکنه میگن خدانکرده ناقل باشه

رعایت میکنم چون بچه کوچیک دارم جایی نمیرم ولی شوهرم تو بیمارستان کارمیکنه میگن خدانکرده ناقل باشه

الهی که سلامت باشید و برای همسرت هم امیدوارم در پناه خدا باشن 

ایشون هم حتما رعایت میکنن

نترس فقط 

خوب غذا بخور 

خوب استراحت کن

مکمل ویتامین دی و سی رو حتما بخور 

نوشیدنی زیاد 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
الهی که سلامت باشید و برای همسرت هم امیدوارم در پناه خدا باشن  ایشون هم حتما رعایت میکنن نترس ...

ممنونم عزیزم انشالله شماهم سلامت باشین بخاطر خودم ک نمیترسم برای بچه هام نگرانم انشالله خدا همه بچه هارو درپناه خودش سالم و سلامت نگه داره تااین کرونای لعنتی تموم بشه

اب نمک  شربت لیمو عسل خیلی خوبه مایعات زیاد مصرف کن ،چای کمرنگ یا اب جوش با زنجبیل یا دارچین ...

ممنونم گلم انشالله همیشه سالم و سلامت باشین