ماریا_۶۵۷۵۹۴۹۸ مدیر عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 1238 عنوان اینهمه از بدی های مادرشوهر و خواهر شوهر وجاری و عروس گفتید.. | مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 50 پست حالا بیاید ببینیم خودمون چه دسته گلایی هستیم😈😈😈😈😈😈 وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 1399/05/05 | 20:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
23faezeh عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 456 ماهمه گلیم ماه وستاره ایم .اون جاری مادرشوهرخواهرشوهروعروس عفریته که همه ازش مینالن ازفضااومدن
ماریا_۶۵۷۵۹۴۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 1238 من کسیم ک به مادرشوهرم محل نمیدم....خیلی سخت باهاش حرف میزنم...چون وقتی بکم شل میکنم یه حرفایی بهم م ... شل نکن خواهر 😂😂😂 یبار خونه مادرشوهرمگفتم حالت تهوع دارم یه چیزی گفت که از خجالت فقط نیم ساعت داشتم میخندیدم قرمز شده بودماااا شوهرم میگفت مامان نگو برگشته میگه نگا چه خوشش میاد 😓😓😓😓 وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای
تابستان93 عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 2907 شل نکن خواهر 😂😂😂 یبار خونه مادرشوهرم گفتم حالت تهوع دارم یه چیزی گفت که از خجالت فقط نیم ساعت دا ... چی گفت؟
ماریا_۶۵۷۵۹۴۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 1238 من خوبم و اشتباهات آدما رو نادیده میگیرم ولی خدایی نکرده یکی بهم بدی کنه پیمانه صبرم لبریز بشه ... 😯😯😯😯😯😯 وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای
ماریا_۶۵۷۵۹۴۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 1238 مادر شوهر و خواهر شوهر خوبی دارم پس خودتم خوبی عزیزم وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای
soogoolll عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 1517 😯😯😯😯😯😯 چندیدن بارم بهم بدی کنن نادیده میگیرم میگم اشکال نداره فامیله یا دوسته بدی کردن قبلا خوبی هم کردن ولی خدا اون روزو نیاره که طاقتم تموم بشه
ماریا_۶۵۷۵۹۴۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 1238 من قبلا خیلی خوب دلسوز مهربون مهمان نواز بودم احترام همشونم داشتم الان دقیقا بر عکس شدم اما باهاشون ... خوبه که باهم بدی هاشون باز بدشونو جایی نگی این خوبیتو میرسونه وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای
khanom_shiva عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 4100 پس خودتم خوبی عزیزم ❤️😍 همسرم همه زندگیمه🏵️،سادات حسینی هستم 🌷❤️
hastijooonam عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 701 من اگه بدی طرف خیلی بد باشه آره یادم نمیره😢😢 بعد شیش سال تازه بخشیدم سر زایمانم ولی میدونم که هی ... 👌 واقعا همینطوره من چون آزارم ب کسی نمیرسه وقتی هم یه نفر بدی کنه خیلی بهم برمیخوره..
ماریا_۶۵۷۵۹۴۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 1238 هر دو خوبن هم خواهر شوهر هم مادر شوهر 😍همون مادر شوهره بود که برای منو عشقم قدم برداشت به انتخاب پس ... چه خوب😍😍😍😍😍مادر شوهر وخواهرشوهر منم خوبن درکل هر کس بدی هایی داره شاید از قصد نباشه وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای
khanom_shiva عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 4100 چه خوب😍😍😍😍😍مادر شوهر وخواهرشوهر منم خوبن درکل هر کس بدی هایی داره شاید از قصد نباشه دیدی ناراحتت میکنن زیاد رفت و آمد نکن همسرم همه زندگیمه🏵️،سادات حسینی هستم 🌷❤️
ماریا_۶۵۷۵۹۴۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 1238 😂😂😂😂😂😂😂😂دقیقا وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای
ماریا_۶۵۷۵۹۴۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 1238 چی گفت؟ نمیشه گفت منکراتیه.ولی منظور این بود که بارداری منم تازه زایمان کردم و متأسفانه یا ... شدیدا باردار محور عمل میکنم .😬😬😬 وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای
ماریا_۶۵۷۵۹۴۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 1238 چندیدن بارم بهم بدی کنن نادیده میگیرم میگم اشکال نداره فامیله یا دوسته بدی کردن قبلا خوبی هم کردن ول ... من اکثرا تو خودم میریزم😢😢😢😢و این خیلی بده وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای
ماریا_۶۵۷۵۹۴۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 1238 دیدی ناراحتت میکنن زیاد رفت و آمد نکن نه خدایی خوبیاشون بیشتره دیگه حرف همیشه هست دیگه مگه با مادرو خواهر خودم بحث ندارم اینم یه چیز مثل همون.دوست ندارم بزرگش کنم خودم اذیت میشم وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای