2777
2789
عنوان

لكه بينى قهوه اى

113 بازدید | 10 پست

سلام خانوما وقتتون بخير.

من ١١ ماهه كه در حال اقدامم، پريودام منظمه و هميشه يكى دو روز لكه بينى دارم، بعد خونريزيم شروع ميشه.

اين ماه دو روز زودتر از موعد شروع شد و الان ٤ روزه كه لكه و ترشحات قهوه اى دارم و درد پريودم ندارم و خونريزيمم شروع نشده.

شما تجربه مشابه من داشتين؟ به نظرتون برم آزمايش بدم يا زوده؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا كنه باشه و اگرم نيست زودتر بفهمم 😕 ميخوام برم آزمايش ميترسم زود باشه و ميگم الكى تو اين اوضاع ن ...

انشالله که باشه عزیزم اخه میگی خونریزی نداریو لکه احتمالش زیاده. اگرم باشه الان نشون نمیده صبر کن چند روز گلم

انشالله که باشه عزیزم اخه میگی خونریزی نداریو لکه احتمالش زیاده. اگرم باشه الان نشون نمیده صبر کن چن ...

ايشالا 🥰 دقيقاً تنها راهش صبر كردنه ولى اين انتظار تقريباً طولانى باعث ميشه آدم هى بخواد راجع بهش فكر كنه و حرف بزنه و نظر بقيه رو بخواد 😅

بی بی چک زدی من بعد از لک مثبت شد

از ديشب لكه بينيم قطع شد، ديگه گفتم امروز حتماً ميرم بى بى چك ميگيرم. اما همين الان خونريزيم شروع شد 😕

ماه ديگه ١ سال كامل ميشه كه منتظرم. اصلاً نميدونم برم براى درمان يا بازم صبر كنم. همه آزمايشامون سالم بوده فقط عكس رنگى ننداختم كه دكترم ميگه لازم نيست چون سالمى و فقط بايد صبر كنى 😑

بچه هااا

من بين اين چنتا كار گير كردم:

برم فوق تخصص نازايى، يا برم كلينيك نابارورى، يا بازم صبر كنم.

عكس رنگى رحم فقط ننداختم. همه آزمايشارو داديم با همسرم. سالميم

از ديشب لكه بينيم قطع شد، ديگه گفتم امروز حتماً ميرم بى بى چك ميگيرم. اما همين الان خونريزيم شروع شد ...

قرص ovaboost بخر بخور روزى دو تا با آب هويج باردار ميشى زود،باردار شدى دعام كن بچم سالم به دنيا بياد

بچه هااا من بين اين چنتا كار گير كردم: برم فوق تخصص نازايى، يا برم كلينيك نابارورى، يا بازم صبر كن ...

اگه زیر ۳۵ سالی باید بعد از یکسال اقدام بری دکتر متخصص. اول از همه حتما عکس رنگی بده. شوهرت هم آزمایش اسپرم بده.چند دوره دکتر بهت قرص و ... میده ان شاالله جواب میگیری