2777
2789
شايد زياد ادرار ريختي فردا با ادرار اول صبح يكي ديگه بزن احتمالا بارداري عزيزم 😍

آره خب هر چی می ریختم نمیرفت تو اون یکی جا

خداکنه گلم 

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقددمای بدنم بهم ریخته یهو خیس عرقم یهو یخ میکنم از سرما پاهام یخ یخ

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
 اینا رو منم داشتم اوایل بارداری. 

🤩🤩🤩وای خدا کاش خواب نباشه

نه والا همه اینا رو داشتم یا گرمم میشد یا از سرما میلرزید. 

من از صبح اینجوریم الان بهش دقت کردم دیگه جوراب گرم  پوشیدم چله تابستون 

سلام چه خبر تست کردی؟ 

سلام عزیزم آره منتها با ادرار اول صبح نشد تا شوهرم رفت تست خرید ۱۰شد زدم منفی بود 

الان که از خواب پاشدم دیدم ی خط کمرنگم داره ولی بیشتر منفیه گمانم😔

وقتی ایستادم کمرم خیلی درد میکنه نمدونم چه جور درد پریوده دیگه اگه این منفیه

الان که از خواب پاشدم دیدم ی خط کمرنگم داره ولی بیشتر منفیه گمانم😔 وقتی ایستادم کمرم خیلی درد میکن ...

شایدم بارداری یکی دو روزه دیگه صبر کن اگه نشدی برو آزمایش من آنقدر کمرم درد میکرد همش فکر میکردم اگه یکی بهش دست بزنه از هوش میرم. 

شایدم بارداری یکی دو روزه دیگه صبر کن اگه نشدی برو آزمایش من آنقدر کمرم درد میکرد همش فکر میکردم اگه ...

نه دیگه اگه واقعا مثبت بود فوری دوتا خط میشد شانس منه دیگه دوستم الانم لک دیدم برام دعا کن منم لایق باشم به زودی مادر بشم

نه دیگه اگه واقعا مثبت بود فوری دوتا خط میشد شانس منه دیگه دوستم الانم لک دیدم برام دعا کن منم لایق ...

نگران نباش گلم انشالله به این زودی نینی میاد تو دلت منم مثل خودت بودم دیگه فقط باید صبر داشته باشی و استرس هم نداشته نباشی همین. 🙏🙏🙏😘😘😘