2777
2789
عنوان

چیکار کردید پارتنرتون برگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظرم خودش برگرده با اینکه گفتم همه چی برام تموم شده

دقیقا منم همینم آخرین بار هفته پیش پیام داد جواب ندادم،یه روز قبل اونم پیام داد گفتم مزاحم نشو نه زنگ بزن نه پیام بده

زن و شوهریم.چیزی نگفت. واسطه رو باید خوب انتخاب کنی

ما هم زن و شوهریم ۸ ماهه خونه بابامم،خونواده بیشعورش نه زنگ نه پیام واسطه هم نیس،خودشم پیام میده برگرد میگم باید بیای خونه بابام،از ترس خونوادش نمیتونه قدم برداره

دقیقا منم همینم آخرین بار هفته پیش پیام داد جواب ندادم،یه روز قبل اونم پیام داد گفتم مزاحم نشو نه زن ...

میدونی من قبلا غرورمو شکستم و اون اینکارو نکرده تا الان 

اگه پیام نده واقعا میفهمم خودمو مسخره کردم 

🍷He drinks your blood as holy wine

برگرده که چی بشه ؟چه ارزشی داره دیگه؟۸ماه نبود و هنوز زنده ای پس ولش کن

گفتنش شاید راحت باشه ولی ول کردنش نه،تو بعضی خونواده ها نمیشه،خواهش میکنم نه قضاوت کنین من به کسی بگین طلاق بگیر نه چیزی،یکی اگه شرایطشو داشته باشه مطمئنا میگیره نه مثل من که روزی که ازدواج کردم کل فامیل تو روم گفتن منتظر طلاقتیم