2777
2789

همسرم دوران عقدمون و یک سال بعد عروسیمون خیلی کارها کرد و مثلا با کلی دختر دوست میشد ولی فقط در حد چت و رفیق بازی میکرد و اصلا به من اهمیت نمیداد و معتاد هم شده بود ولی من نمیدونستم من دوران عقدمون همه کارهاشو به پای بچگیش میذاشتم چون وقتی عقد کردیم اون ۲۰ سالش بود اما الان که ۲۵ سالشه و ۲ ساله که عروسی کردیم و یکسال پیش که فهمیدم اعتیاد داره و بردمش دکتر بخاطرم همه چیزو گذاشت کنار حتی سیگار هم نمیکشه و الان حدود یکساله هم پاکه هم دیگه کلا با هیچ دختری صحبت نمیکنه و رفیق بازیاشم ول کرده و در کل خیلی خوبه منم الان ۷ ماهه باردارم و اونم خیلی بهم توجه میکنه تمام زورشو میزنه که هیچی برام کم نذاره و بهم میگه اون موقعی که کارهای خلاف میکردم معتاد بودم و مغزم پوک بود منم دارم میبینم که خوب شده ولی چیکار کنم که هی چک نکنمش و بهش اعتماد کنم ؟

ازدست دادن اعتمادوبرگشتش سخته یکم😥

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لنگ دراز و ببین 

دیدی؟ 

ازتوخیلی بدبخت تره 

حالا فراموش کن و هربار خواستی حرص بخوری منوب یادبیار

یک زن ازعشق توجان داد ولی خاک نشد... تلخی حادثه ازذهن خدا پاک نشد..!درغم مردن او آینه ے مات اتاق .. عمنشین رژ وسنجاق سرو لاک نشد..  روحیاتش که به هم ریخت شبی زدبه سرش.. بی صدابود جنونش وخطرناک نشد... گرچه میخواست همه خاطره  هاراببرد سهم اوبیشتر از ظرفیت ساک نشد...ازسر سادگیش بود به تو روی آورد باورت داشت ویک ثانیه شکاک نشد. آنقدر مرد برایت که تورا مــــــرد کند چشم توهرگز ازاین مرثیه نمناک نشد...
شمانبایدکاری کنید،همسرتون بایداعتمادشماروجلب کنه

اون بیچاره همه کاری داره میکنه حتی بعضی روزا کلا گوشیشو سرکار نمیبره و میذاره خونه حتی پیج اینستا و همه چیزشو تو گوشی منم نصب کرده

اينكه بتونيد كامل اعتماد كنيد زمان ميبره و به رفتار همسرتون در بلند مدت بستگي داره اما هر گز نزاريد بفهمه بهش اعتماد نداريد

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اون بیچاره همه کاری داره میکنه حتی بعضی روزا کلا گوشیشو سرکار نمیبره و میذاره خونه حتی پیج اینستا و ...

خوب پس عزیزم جای هیچ شکی نیست که دیگه

من تاعید1400به بزرگترین آرزوم رسیدم🍃🍀🌹😍هرکی امضامودیدآمین بگه لطفاا❤💕

حق داری بی اعتماد باشی

ماشالله کارِ نکرده باقی نذاشته

دیگه هنر اونه که خیالتو راحت کنه احتیاج به چک کردنش نداشته باشی

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
ازدست دادن اعتمادوبرگشتش سخته یکم😥

هربار هم که یه بحث کوچیک پیش میاد و من دلخور میشم تمام گذشته شو به روش میارم اونم بهم میگه تروخدا نگو اون گذشته بود خودمم از گذشته م بدم میاد ولی من بعضی مواقع خیلی کم اعتماد میشم

با چک کردن که چیزی درست نمیشه یعنی کسی که بخواد کاری کنه میکنه در ضمن الان چون بارداری حساس شدی سعی کن به زندگیت و بچت فکر کنی و همسرتم که خداروشکر خوب شده و اون موقع واقعا هم بچه بوده دیگه توام بهش اعتماد کن و چک بیش از حد باعث میشه دوباره عصبی بشه و کارهایی که نباید رو تکرار کند روحیه اونایی که ترک میکنن خیلی حساسه نباید باعث شی دوباره برگرده به گذشته پس هواشو داشته باش و اعتماد کن دیگه شما بچه هم دارین باید سعیت رو بکنی که زندگیت روز به روز بهتر شه با شک چیزی درست نمیشه که هیچ بدترهم میشه

پسر قشنگم رهام