2777
2789
عنوان

میخوام شکم و پهلوم رو آب کنم !

653 بازدید | 30 پست

سلام خانما خوبید؟

من ۱۶۸ قدمه وزنمم ۶۴/۵ کیلو

در کل خوبم پاهام و دستام خیلی خوبن ، صورتمم تقریبا لاغره .

بخاطر کرونا نمیتونم فعلا باشگاه برم .

الان دو روزه دارم از تو نت میبینم و ورزش مخصوص شکم و پهلو رو انجام میدم ، روزی دوبار هر بار بیست دقیقه .

حالا نمیدونم تغذیه ام چطور باشه؟ناهار کم میخورم و بدون نون ، شامم ساعت ۷ میخورم ، نمک رو حذف کردم ، قند کم میخورم(در کل شیرینی جات دوست ندارم) و میوه و کاهو زیاد میخورم ، اما یه مشکلی هست اینکه من افت فشار دارم

الان دو روزه سرگیجه دارم ، چکار کنم؟ چقد میتونم از شیرینی جات استفاده کنم؟

وقتی دیدی فشارت پاییته دو تا خرما بخور میشه هشتاد کالری اینا یا یه قاشق کوچیک عسل.

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی دیدی فشارت پاییته دو تا خرما بخور میشه هشتاد کالری اینا یا یه قاشق کوچیک عسل.

الان خرما ندارم اما عسل دارم ، باشه چشم

یه سوال دیگه . برای اینکه صورتم و پاهام لاغر نشن چکار کنم؟

جالبه شرایطتون مثل منه، قدم ۱۶۷وزنم ۶۴.۵، صورتمم لاغر، بدنم خوبه ولی شکم پهلو دارم، از دیروز خاستم رژیم شروع کنم البته فقط یک‌کیلو میخام کم کنم ک دیروز پرخوری کردم و امروز کم خوردم، ورزش هم قصدمه هرروز انجام بدم ک امروز خونه نبودم نشد انجام بدم، افت فشار هم دارم ینی فشار نرمالم ۱۰هست، همین پریروز فشارم رو ۹بود

خوشبحالت وزنت خوبه.من خیلی چاق شدم کاری ام‌نمیتونم بکنم 😭😭😭😭

نه بابا من خیلی خوش اندام بودم خیلی ، مثل مانکن

الان از خودم متنفرم

شکم و پهلوم خیلی زشته ، باید حتما آبشون کنم ، شما هم رژیم بگیر و تو منزل ورزش کن

الان خرما ندارم اما عسل دارم ، باشه چشم یه سوال دیگه . برای اینکه صورتم و پاهام لاغر نشن چکار کنم؟

منم مشکل شمارو دارم او رژیم قندم میوفته خرما میخورم.پا رو‌نمیدونم عزیزم ولی مصرف خیار و قرص ویتامین ای و آب فراوون تو رژیم نمیذاره صورت لاغر شه

گاها گلاب هم اسپری کن به صورتت یا با پنبه بزن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
جالبه شرایطتون مثل منه، قدم ۱۶۷وزنم ۶۴.۵، صورتمم لاغر، بدنم خوبه ولی شکم پهلو دارم، از دیروز خاستم ر ...

من توام یا تو منی🙃

من دوست دارم چهار کیلو کم کنم ، البته رو شکم و پهلو ، اگه بشه🙈

نه بابا من خیلی خوش اندام بودم خیلی ، مثل مانکن الان از خودم متنفرم شکم و پهلوم خیلی زشته ، باید ح ...

منم قبل زایمانم خیلی لاغر بودم سایزم ۳۸بود.الان ازخودم متنفرم متنفر.

انقد میمونم خونه همش میخورم ولی خیلی بد شدم.شما ازکجا شروع کردی

منم مشکل شمارو دارم او رژیم قندم میوفته خرما میخورم.پا رو‌نمیدونم عزیزم ولی مصرف خیار و قرص ویتامین ...

گلاب برای چی خوبه 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊