تا حالا به برگه های کاغذی دفترتون توجه کردین ...!؟ظاهر آرومی داره و بی خطر به نظر میاداما وقتی به دستت کشیده میشه و دستتو میبره سوزش وحشتناکی داره ...خیلی از آدم ها هم همینن مثل برگه های کاغذ یک دفتر آروم و بی خطر به نظر میان ...اما یه جایی که انتظارشو نداری جوری بهت زخم میزنن که علاوه بر شوکه شدن !زخمش سوزش عمیقی تو قلبت ایجاد میکنه و سالیان سال فراموشت نمیشه ...حواسمون به آروم های پرخطر زندگیمون باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا حالا به برگه های کاغذی دفترتون توجه کردین ...!؟ظاهر آرومی داره و بی خطر به نظر میاداما وقتی به دستت کشیده میشه و دستتو میبره سوزش وحشتناکی داره ...خیلی از آدم ها هم همینن مثل برگه های کاغذ یک دفتر آروم و بی خطر به نظر میان ...اما یه جایی که انتظارشو نداری جوری بهت زخم میزنن که علاوه بر شوکه شدن !زخمش سوزش عمیقی تو قلبت ایجاد میکنه و سالیان سال فراموشت نمیشه ...حواسمون به آروم های پرخطر زندگیمون باشه
گلم میشه چرا نشه منم یکی از دوستام دندونش اینجوری بود گفت یه دکتر بهم گفته حتما باید ارتودنسی کنیی بعدش رفت پیش دکتر میرزایی تو شهران دندوناشو درست کرد نمی دونم دقیقا لمینت کرده یا کامپوزیت ولی خیلی دندونش قشنگ شده عزیزمممم کلا می گفت خیلی دکتر خوب و خوش اخلاقیه اینم شماره شه 9123874538 یه مشاوره ازشون بگیر
برای لمینت دندان اگر تهرانی برو پیش آقای دکتر مجتبی صفار هرندی خیلی دکتر خوبیه هم تو فردوسی هم تو شریعتی مطب داره http://drsaffarharandi.ir//شمارشم بخوای می تونم بهت بدم
کجی رو لمینت فکر نکنم بتونه کاری کنه. برای اون باید کامپوزیت کنی. من دکتر مریم جوادی رو میشناسم باتوجه به متریالی که استفاده می کنه هزینه هاش معقوله. دوستم پیشش لمینت دندان انجام داد الان خیلی راضیه. چون خیلی دنبال دندونپزشکی بود که حداقل تراش به دندونش بده.. اگه بخوای میتونی نمونه کاراش رو تو اینستاش ببینی. خیلی کارای کامپوزیت و لمینتش قشنگه. خودش زیبایی کار میکنه اما کلینیکش همه لاینارو داره. حتی اطفال.