2777
2789
عنوان

شوهرم میگه طلاق بگیر

3290 بازدید | 148 پست

مادرش مریض بود 17روز اوردمش پیش خودم. الان یک هفتس خونه خودشه. تا اینجا بود هیچکی یه زنگم نمیزد کلی کثیف کاری و پانسمان و ناله کردناش خلاصه همه چیش به کنار. وقتی بردنش عفونت کرده بود چون دکترش خوب عملش نکرده بود و اینم چاق بود باعث عفونتش شد بماند که کلی حرف زدن که تقصیر ما بوده. دخترخودشم پسش میزد ولی من اوردمش خونمون حالا این یک هفته که با اونا بوده خسته شدن دیشب زنگ زدن نوبت شماس بیاید پیشش. منم کلی کار داشتم گفتم نمیام و مهمونم برام اومد. خلاصه تا مهمونم رفت شوهرم اونجا بود. بعدش اومد سراغم گفتم نمیام مگه کلفتم که نتونستن یک هفته ازش نگهداری کنن؟ اونا ده نفرن من یه نفری نگهداریش کردم. این چندساعت که تنها اونجا بود حسابی پرش کردن از دیشب داره فش میده و میگه باید طلاق بگیری. الانم که داشتم میومدم پیش مادر عفریتش کلی فش دادو گفت طلاقت میدم منم گفتم مهم نیس بهتر من

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

ببخشید طولانی شد. شوهرم خیلی دوسم داره دیروز قبل رفتنش سرتاپامو بوسیدو قربون صدقم رفت. نمیدونم چیا بهش گفتن انقد توپش پره😔

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکاری براشون کنی هرررکاری کنی فک میکنن وظیفس😔

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
ببخشید طولانی شد. شوهرم خیلی دوسم داره دیروز قبل رفتنش سرتاپامو بوسیدو قربون صدقم رفت. نمیدونم چیا ب ...

مشتاق طلاق شو 

حرصش بگیره

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
ببخشید طولانی شد. شوهرم خیلی دوسم داره دیروز قبل رفتنش سرتاپامو بوسیدو قربون صدقم رفت. نمیدونم چیا ب ...

همینارو به شوهرت آروم  بگو، اخرشم بگو بشکنه دستی که نمک نداره

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤