2777
2789
عنوان

سوال بورسی دارم واجبه

115 بازدید | 11 پست

سلام ازتون خواهش میکنم منو کمک کنید من کارگزاری مفید هستم تازه وارد شدم ایزی تریدر دارم تو گوشیم ولی هر کاری میکنم نمیتونم پول واریز کنم بعدم اگه سایت یاکانالی دارین که  بورس وبه زبون ساده از اول یاد میده خدا خیرتون بده به من معرفی کنید من صفرم دائمی بلد نیستم ولی میخوام یاد بگیرم و کمک همسرم باشم 

https://t.me/Nabzbursi

❌اطلاعیه عضو گیری مجدد کانال نبض بورسی ❌

بورس ب اولین ابزار سرمایه گذاری مردم ایران تبدیل شده است. اغلب ثروتمندان دنیا ثروت خود را از راه خرید و فروش سهام بدست آورده اند.

بورس ایران یکی از بازارهای مستعد برای سرمایه گذاری هوشمند است.
کانال vip. نبض بورس برای استفاده شما دوستان گرامی راه اندازی شد.☺️

معرفی و تحلیل سهام پر پتانسیل و مستعد رشدبرای سرمایه گذاری
مشاوره اختصاصی سرمایه گذاری در بورس توسط، تیم محترم نبض بورسی تحلیلگر بازار سرمایه🙏
📣📣مزایای عضویت در کانال vip نبض بورس،:
✅شناسایی سهام مستعد رشد و معرفی آن به اعضای محترم
✅اعلام زمان دقیق خرید و فروش سهام
اعلام محدوده قیمت مناسب جهت خرید و فروش سهام
✅اطلاع رسانی به اعضای محترم قبل از اعلام کانالهای دیگر
✅اطلاع رسانی دقیق ب شما دوستان قبل از تشکیل صف خرید یا فروش در بورس
✅جهت رفاه بیشتر اعضای محترم، مشاوره و آموزش و کمک در خرید و ارتقای سهام شخصی ارائه می‌گردد.

✅عزیزانی که مایل به عضویت در کانال vip نبض بورس هستند لطفا با ادمین کانال هماهنگ فرمایند.

موفق و پرسود باشید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه برات مقدور کلاس برو که خیلی بهتر چون هم مربی راهنما میکنه هم ایرادت رفع جواب سوالات میگیری

سایت فرا چارت هست...ولی واسه شما اول کمی سخته از کجا شروع کنی...نوشته از صبر همه مطلب سایت بخوان

مطالب باشگاه کارگزاری ت بخوان

از نوار پایین میزنی روی سه نقطه سمت چپ واریز وجه انتخاب میکنی صفحه جدید میاد مقدار پولی ک میخوای به ریال مینویسی بعد یه صفحه جدید میاد ک شماره کارت و تاریخ انقضا کارت و رمز وارد میکنی

از نوار پایین میزنی روی سه نقطه سمت چپ واریز وجه انتخاب میکنی صفحه جدید میاد مقدار پولی ک میخوای به ...

اره همه کارا رو انجام میدم ولی دوباره باز یا رمز پویا میخواد یا رمز کامپیوتری که خودش میده همش عوض میشه کلا گیج شدم