2777
2789

شما الان متاهلی یامجرد؟؟

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون پول تو دست وبال مردا زیاده اگه زناشون جیب مردارو خالی نگه دارن اینکارو نمیکنن که

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام

کمبود محبت دارن ،،،،عقده ای هستن 

اتفاقا یه جور خوششون میاد با مرد زن دار رابطه داشته باشن ،،،احساس قدرت میکنن اینجوری 

فکر میکنن خیلی زرنگن که میتونن یه مرد زن دار رو گول بزنن

میدونم خیانت توجیهی نداره.ولی بنطرم مرد زن داری ک خیانت میکنه بی شرف تراز ی مرد مجرد ک تو دوستی خیانت میکنه چون هیچ تعهدی نداره.

خیانت درمتعهدی=بدذات وبی شرفی

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
به نظرم بهونشونه واسه توجیح هرزگیشون

شاید 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞