آرد رو با روغن تفت میدیم تا بو خامیشو بگیره رنگش کمی کرم بشه بعد از رو شعله بر میداریم با آب سرد مخلوطش میکنیم اینجا با دست کاملا گلوله هاشو میگیریم بعد دوباره رو شعله میزاریم هی هم میزنیم
در ظرف جداگانه کمی آب و شکر و گلاب ریخته تا جوش بیاد
به مخلوط کاچی اضافش میکنیم زعفران ازقبل دم کرده به مواد اضافه کرده
انقدر هم میزنی تا به غلظت دلخواه برسه
توجه داشته باشید که زیاد سفت نشه مثل فرنی باشه چون سرد بشه سفت میشه
ما این کاچی رو با نان پادرازی و خاگینه در مراسم پاتختی سرو میکنیم که مادر عروس خانوم زحمتشو میکشه