2777
2789
عنوان

بچه ها طرز تهیه کاچی رو میخوام

18113 بازدید | 49 پست

طرز تهیه دقیق کاچی رو میخوام🌹♥

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشمزه است ؟

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
عزیزم من روش خودمو بگم معمولا همه خیلی خوششون میاد

اره بده گلم 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
عزیزم من کاچی گرگانی بلدم می خوای دستورشو

اره میدونی عزیزم میگن کاچی رحم رو گرم میکنه خیلی خوبه تو.دوران پریودی بخوری بگو عزیزم 

ارد 5 قاشق نسبتا پر اب سرد سه لیوان کره یا روغن 5 قاشق شکر یک لیوان  رعفران زردچوبه در صور ...

اون دقیق نحوه درست کردنشم میگی 

خوشمزه است ؟

نمیدونم فقط شنیدم برای گرمی رحم خوبه میخوام درست کنک 

ما ترکیم این مدلی میپزیم اول باید روغنش زیاد باشه اندازه یه نارنگی بزرگ کره محلی و دوسه قاشق روغن مایع یا جامد اگه دوس داشتی یه کمم روغن زرد حسابی داغ کن با نمکو زردچوبه بعد سه چهار قاشق ارد بریز خوب هم بزن تا خامیش بره و ارد تو کره شناور شه بعد کمکم اب اضافه کن و هم بزن تا یکدست بشه و غلظتش چیزی بشه که دوس داری بعد دم بزار نیم ساعت بعدم با عسل یا شکر یا نمک نوش جان کن

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

آرد رو با روغن تفت میدیم تا بو خامیشو بگیره رنگش کمی کرم بشه بعد از رو شعله بر میداریم با آب سرد مخلوطش میکنیم اینجا با دست کاملا گلوله هاشو میگیریم بعد دوباره رو شعله میزاریم هی هم میزنیم

در ظرف جداگانه کمی آب و شکر و گلاب ریخته تا جوش بیاد

به مخلوط کاچی اضافش میکنیم زعفران ازقبل دم کرده به مواد اضافه کرده 

انقدر هم میزنی تا به غلظت دلخواه برسه 

توجه داشته باشید که زیاد سفت نشه مثل فرنی باشه چون سرد بشه سفت میشه

ما این کاچی رو با نان پادرازی و خاگینه در مراسم پاتختی سرو میکنیم که مادر عروس خانوم زحمتشو میکشه

اول ارد رو تو قبلمه روی حرارت متوسط تفت میدی تا حدی که خامیش گرفته شه

بعد کره رو اضافه میکنی و یکم تفت میدی یکم تغییر رنگ بده نه زیاد

در این مرحله شکر رو اضافه کن و مرتب هم بزن وقتی حل شد اب رو اضافه کن هم بزن تا جوش بیاد و حالت فرنی بگیره

نهایتا زعفرانت رو اضافه کن و بگذار رو حرارت ملایم یه کوچولو قل بزنه خاموش کن

برا تزیین از دارچین استفاده کن

این مقدار برای 4 تا 5 نفر کافیه حالا خواستی به تناسب کم و زیادش کن

و خدایی که بشدت کافیست... 

بچه ها من قبلانا درست کردنی یه کوچولو ارد گوله میشد ولی یکی بهم گفت شکر رو قبل اب بریزی و با کره و اردت تفت بدی اینجور نمیشه الان همین کار رو میکنم خیلی یکدست میشه امتحان کنین

و خدایی که بشدت کافیست...