2777
2789
عنوان

بچه ها طرز تهیه کاچی رو میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 20354 بازدید | 49 پست
درست کن و کیف کن من ویارم از ماه اول کاچی بود ولی چون خیلی گرمه نشد بخورم بجا منم‌بخور😋

😂😂😂♥باشه گلم 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
درست کن و کیف کن من ویارم از ماه اول کاچی بود ولی چون خیلی گرمه نشد بخورم بجا منم‌بخور😋

من چون تنبلی دارم شنیدم خوبه گفتم یه امتحان بکنم 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم کلی راه امتحان کردم دعا کن نی نی دار بشم 

من چون تنبلی دارم شنیدم خوبه گفتم یه امتحان بکنم 

من‌تنبلی نداشتم ولی خییییییلی درد میکشیدم کیست آندومتریوز داشتم واقعا مرگو جلو چشام میدیدم بدنمم سردی میکشید درست میکردم راحت بودم‌اصلا درد اونجوری نداشتم.کلا کاچی خیلی خوبه واسه رحم‌و تخمدان

میشه‌ برای شادی روح‌‌ مادربزرگم صلوات بفرستین😢
منم کلی راه امتحان کردم دعا کن نی نی دار بشم 

توکل کم به خدا انشاا... به زودی دامنت سبز میشه.اصلا بهش فکر نکن و استرس نداشته باش.استرس خودش سمه.

من‌تنبلی نداشتم ولی خییییییلی درد میکشیدم کیست آندومتریوز داشتم واقعا مرگو جلو چشام میدیدم بدنمم سرد ...

من اندازه تخمک هام پایین ولی با قرص خوب میشه پلی کیستیکم الانم درحال وزن کم کردنم کلی میرقصم ورزش میکنم 😂😂😂لاغرم کردم هفت کیلو اضافه وزن دارم چهارتاش رفته میخوام رحمم رو گرم کنم خرما ولی تاحالا زیادکاچی نخورد گفتم امتحان کنم ببینم شاید ایندفعه گرفت 

توکل کم به خدا انشاا... به زودی دامنت سبز میشه.اصلا بهش فکر نکن و استرس نداشته باش.استرس خودش سمه.

ان شالله خوشگلم تو تحت نظر پزشک بودی؟؟

ان شالله خوشگلم تو تحت نظر پزشک بودی؟؟

نه عزیزم من باردار شدم اونم با اقدام نصفه نیمه.ولی چون خیییلی ورزش میکنم و فعالیتم زیاد بود زود گرفت

من اندازه تخمک هام پایین ولی با قرص خوب میشه پلی کیستیکم الانم درحال وزن کم کردنم کلی میرقصم ورزش می ...

ورزش خیلی تاثیر داره تو تخمک گذاری.من یه شاگردی داشتم که ۳ماه بود پریود نشده بود اومد ۱هفته سرکلاسم هفته بعدش گفت پریود شدم. و همینطور ک گذشت ماه های بعدم شد دیگه تاخیر نمیفتاد بهش.کم کردن چربی شکم خیلی موثره

ورزش خیلی تاثیر داره تو تخمک گذاری.من یه شاگردی داشتم که ۳ماه بود پریود نشده بود اومد ۱هفته سرکلاسم ...

اره عزیزم منم ورزش رو شروع کردم شما انلاین هم اموزش میدی؟؟یا نه فقط حضوری؟؟؟چون انلاینم من دیدم هست فیلم میفرستن ومشاوره میگیرن 

اره عزیزم منم ورزش رو شروع کردم شما انلاین هم اموزش میدی؟؟یا نه فقط حضوری؟؟؟چون انلاینم من دیدم هست ...

نه عزیزم الان دیگه قلمبه شدم کلاسامو کنسل کردم بعد من زومبا و تی ار ایکس کار میکردم‌یکم سخته اموزش آنلاینش.سعی کن اگه تو خونه ورزش میکنی خوب گرم کنی‌ و بعد حرکات شکمی ام انجام بدی.خوبم سرد کنی که بدنت نگیره

نه عزیزم الان دیگه قلمبه شدم کلاسامو کنسل کردم بعد من زومبا و تی ار ایکس کار میکردم‌یکم سخته اموزش آ ...

اهان باشه ممنونم عزیزم 

قربونت.ایشاا... زودی بیای تاپیک مامان شدنتو بزنی❤❤

ممنونم خوشگلم 💕🙈🙈