2777
2789
عنوان

بچه ها طرز تهیه کاچی رو میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 20363 بازدید | 49 پست
آرد رو با روغن تفت میدیم تا بو خامیشو بگیره رنگش کمی کرم بشه بعد از رو شعله بر میداریم با آب سرد مخل ...

من میخوام تو.دوران پریودیم بخورم چون میگن رحم رو.گرم میکنه 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستور حلوایی که دوای گرم داره کسی داره؟

این مدل حلوهای که با خرما درست میشن میکن خوبن ولی من زیاد بلدنیستم 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
بچه ها من قبلانا درست کردنی یه کوچولو ارد گوله میشد ولی یکی بهم گفت شکر رو قبل اب بریزی و با کره و ا ...

یعنی موقع که ارد خواستی تفت بدی شکر رو اضافه میکنی 

آرد رو با روغن تفت میدیم تا بو خامیشو بگیره رنگش کمی کرم بشه بعد از رو شعله بر میداریم با آب سرد مخل ...

مدل روغن اش فرقی نمیکنه 

راسی یادم رفت بگم آرد رو با روغن و کره تفت میدیم

هم روغن بریزم هم کره؟؟ازاین کزه هایی مه صبحانه میخوریم مشکلی نیست؟؟؟

نه گلم وقتی تفت دادن ارد و شکرت تموم شد اول شکر رو بریز نسبتا حل شه بعد اب اضافه کن

عزیزم کره اش چطوری باشه ازاینا که صبحانه میخوریم یا نه؟؟

آره خیلی خوبه ما دخترامون پریود میشن و شب عروسی به عروس خانوم میدیم

من از چند نفر شنیدم من تنبلی تخمدان دارم الانم تو اقدامم میخوام این سری کاچی رو بخورم شما کل پریودیشون به دختر خانم هاتون کاچی میدین یا نه مثلا سه روز اول /؟؟

من از همون میزنم نبود هم روغن معمولی

اهان ممنونم گلم منم چون.تنبلی دارم ورحم میگن سرد میخوام تو.دوران پریودی بخورم ولی نمیدونم دوران پریودی امو هر ر وز بخورم یا یه روزای مشخصی؟ 

ما ترکیم این مدلی میپزیم اول باید روغنش زیاد باشه اندازه یه نارنگی بزرگ کره محلی و دوسه قاشق روغن ما ...

♥♥💕💕ممنونم.گلم 

اهان ممنونم گلم منم چون.تنبلی دارم ورحم میگن سرد میخوام تو.دوران پریودی بخورم ولی نمیدونم دوران پریو ...

من از یکی دوروز قبل پریودی میخوردم تا روز سوم خیلی خوب بود مخصوصا پاییز و زمستون بدنم قشنگ گرم میشد و دردم کم.ولی من هل و زیره ام میریختم.

میشه‌ برای شادی روح‌‌ مادربزرگم صلوات بفرستین😢
من از یکی دوروز قبل پریودی میخوردم تا روز سوم خیلی خوب بود مخصوصا پاییز و زمستون بدنم قشنگ گرم میشد ...

مرسی عزیزم.من هل خیلی دوست.دارم من این ماه درست میکنم 💕💕✨

مرسی عزیزم.من هل خیلی دوست.دارم من این ماه درست میکنم 💕💕✨

درست کن و کیف کن من ویارم از ماه اول کاچی بود ولی چون خیلی گرمه نشد بخورم بجا منم‌بخور😋

میشه‌ برای شادی روح‌‌ مادربزرگم صلوات بفرستین😢