2777
2789

خواستم بگم حلالشون نمیکنم

باردارم و تو خونه حبس شدم

آمار به خاطر خودخواهی های یه عده پایین نمیاد

طرف دوست داره مراسم برگزار کنه.دوست داره مسافرت بره.اونوقت امثال من باید در حسرت هوای تازه و یه گردش ساده باشیم

به خاطر دل یه عده ............

با سلام، دوستان عزیز، لطفا بیاین این یکی دو هفته ی اینده دست به دست هم بدیم و خودمون یک قرنطینه ی خودجوش در شهرمون راه بندازیم. لطفا کارهاتون رو تعطیل کنید و تماسها رو کم کنید و رفت و امدها و خرید هاتون رو هم همینطور و این پیام رو در گروه ها پخش کنید و به دوستان و آشنایان هم بفرستید. وضعیت در شهربدتر از اون چیزی هست که فکرشو بکنیم. بیمارستان دیگه به هیچ عنوان پذیرش نداره و کادر بهداشت ودرمان خسته هستند، خطر مرگ در کمین تک تک همه ی ماست. تو رو خدا بیاین برای ریشه کردن یا لااقل کم کردن این مریضی در شهرمون دست به دست هم بدیم و یک اراده جمعی کنیم. در شهر تردد نکنیم.( و اگر مجبور شدیم فقط و فقط و فقط با ماسک)...خرید نکنیم. به ارایشگاه و فروشگاه و دندونپزشکی نریم. به بچه ها اجازه ی بازی با هم و یا در کوچه رو ندیم. به منزل اقوام نریم. در مجالس عزا ،عروسی،تولد و یا مراسم مذهبی به هیچ عنوان شرکت نکنیم. دوستانی که ماسک استفاده نمیکنند رو متقاعد به استفاده از ماسک کنیم. از فروشندگانی که ماسک ندارند خرید نکنیم . به هیچ عنوان به سفر نریم . به هیچ عنوان جز برای خرید مایحتاج ضروری از خونه خارج نشیم و در یک کلام شهرو خلوت کنیم. نگذاریم این وضعیت تا پاییز ادامه پیدا کنه که بیچاره خواهیم شد. خواستن توانستن هست. ما هم انشالله با تلاش میتونیم شیوع این ویروس منحوس و کشنده رو در شهرمون به حداقل و چه بسا به صفر برسونیم. پس اراده کنیم...اراده کنیم و اراده کنیم...لطفا پیام را در همه گروهای خود نشر دهید 

🙏🙏🙏🙏🙏

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سلام، دوستان عزیز، لطفا بیاین این یکی دو هفته ی اینده دست به دست هم بدیم و خودمون یک قرنطینه ی ...

کاش فهم و شعور شمارو روحانی ام داشت نمیگفت عزاداریا برگزار میشه وای دیشب انقد حرص خوردم که حد نداره

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی

روایت شده است که در زمان حضرت عیسی(ع) بیماری وسیعی همه مکانها را فرا گرفت و قبل از اینکه طبیب بیماری را علاج کند تعداد کثیری تلف شدند

این ماجرا برای رسولخدا حضرت محمد( ص) تعریف شد حضرت فوری سجده کردند و گفتند پروردگارا اگر امت من به مرض مبتلا شد راه چاره چیست؟ 

جبرئیل( ع) نازل شد وعرض کرد یا رسول الله خداوند تو را سلام میرساند و فرمود اگر امت تو در عمر خود یکبار این دعا را بخواند خداوند او و اهل بیت اورا از کلبه امراض مصون میدارد 

دعا این است

*بسم الله الرحمن الرحيم* 

اللهم اني أسئلك بأسمائك يامؤمن يامهيمن ، ياعزيز خلصنا من الطاعون والوباء

يا الله يالله ياالله الامان الامان الامان ، ياخالق يارازق يادائم خلصنا من الطاعون والوباء

ياالله يا الله ياالله الآن الآن الآن ياجبار ياغفار يا ستار خلصنا من الطاعون والوباء

ياالله ياالله ياالله الامان الامان الامان ياذا النعمة السابقه ياذا الكرامة الظاهره ياذا الحجة الناطقه خلصنا من الطاعون والوباء

ياالله ياالله يالله الامان الامان الامان، يامالك لايرام يا عزيز لايضام ياقائم لاينام خلصنا من الطاعون و الوباء

ياالله يا الله ياالله الامان الامان الامان ، يادائم لا يزول ياعالم لاينسى خلصنا من الطاعون والوباء

ياالله ياالله ياالله الامان الامان الامان، ياباقي لا يفنى ياحى لايموت ياصمد لايطعم ياغني لايفتقر خلصنا من الطاعون والوباء

ياالله يا الله ياالله الامان الامان الامان ، ياارحم من كل رحيم يا اعلم من كل عليم يااحكم من كل حكيم ، يا اقدم من كل قديم ، خلصنا من الطاعون والوباء

يا الله ياالله ياالله الامان الامان الامان ، يااعظم من كل عظيم يااكرم من كل كريم خلصنا من الطاعون والوباء

ياالله ياالله يا الله الامان الامان الامان ، يامن هو في سلطانه غني يامن هو في ذاته قديم يامن هو في علمه محيط يامن هو في عزه لطيف خلصنا من الطاعون والوباء

ياالله ياالله ياالله الامان الامان الامان ، يامن هو في لطفه شريف يامن هو في ملكه غني

خلصنا من الطاعون والوباء

ياالله ياالله ياالله الامان الامان الامان ، يا من اليه يهرب العاصون يا من عليه يتوكل المتوكلون يا من اليه يرغب الراغبون يا من اليه يلتجىء الملتجئون يا من اليه يفزع المذنبون خلصنا من الطاعون والوباء

ياالله ياالله ياالله الامان الامان الامان، واسئلك باسمائك ياعالم ياقائم ياحاكم يا قاسم ياعفو ياغفور ياشكور ياصبور يا ودود يارؤوف ياغيور ياقيوم ياسميع ياسريع يارفيع يا شفيع

يابديع ياواسع يامقسط ياحفيظ يامقيت يامحيي يامميت خلصنا من الطاعون و الوباء

ياالله ياالله ياالله 

اللهم صل على محمد وال محمد 

اللهم ارحم من نشر الدعاء واحفظه هو وعائلته وكل البشر من الوباء والمرض

دوستان عزیز نشر بدید تا همه از بیماری در امان باشند 🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤❤ 

لطفاً این دعا رو تو همه گروها به دوستان بفرستید تا این بیماری ریشه کن بشه انشاالله

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

مردمی که خودتونو زدین به کری و کوری 

بخدا جدیه 

دیشب یکی از فامیلامون با زجر فراوون مرد😭😭😭😭

داغش موند رو دل بچه هاش زنش خوانواده اش

لطفا کر نباشید

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

کاش فهم و شعور شمارو روحانی ام داشت نمیگفت عزاداریا برگزار میشه وای دیشب انقد حرص خوردم که حد نداره

😭 بحق علی و اولاد علی کرونا نابودبشه

با سلام، دوستان عزیز، لطفا بیاین این یکی دو هفته ی اینده دست به دست هم بدیم و خودمون یک قرنطینه ی ...

حرفت قشنگ و درسته ولی متاسفانه اینجا یه کشور جهان سومی.کشوریه که خودخواهی توش مووووووج میزنه.

همین که یه چهار تا بسته اقلام خوراکی جمع میکنیم و می‌فرستیم برا نیازمندان فکر میکنیم چه آدمای انسان دوستی هستیم

تو کشوری که مسئولین میگن مراسم عزاداری محرم بارعایت بهداشت برگزار میشه چه انتظاری باید از مردم داشت همه جای دنیا یه سری محدودیت هست چرا اینجا نیست مشکل چیز دیگه ای خانه از پایبست ویرانه

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
روایت شده است که در زمان حضرت عیسی(ع) بیماری وسیعی همه مکانها را فرا گرفت و قبل از اینکه طبیب بیماری ...

حرکت ها رو نداره نمیتونیم صحیح بخونیم😊

ممکنه واسه ارامش و حل مشکلام صلوات بفرستی ؟؟؟؟:

عزیزم از ماست که بر ماست.

اولا اوشون رو خود مردم انتخاب کردن

دوماً اونم یکی از خود ماست دیگه.

همه مون عین همیم

بخدا اینا دارن شهدای کربلا و امام حسینو خراب میکنن..

خود خدا هم راضی نیست الان مراسم عزاداری یا دسته و هیئت برگزار شه..اینا یه مشت ادم عوضین ک میخوان با این‌کار جون مردم ب خطر بیفته تا بعدش بگن بخاطر امام حسین بوده..

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال