2777
2789
عنوان

اینایی که این روزا مراسم میگیرن و مسافرت میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 30 پست
با سلام، دوستان عزیز، لطفا بیاین این یکی دو هفته ی اینده دست به دست هم بدیم و خودمون یک قرنطینه ی ...

من پنج ماهه وضعم اينه 

دندونام ارتودنسيه پنج ماهه از ترس نرفتم چك كنم 

همشون جابجا شدن 🤕🤕🤕

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
😭 بحق علی و اولاد علی کرونا نابودبشه

باید بگی به حق علی و اولاد علی مردم آگاهی هاشون بالا بره.

علی و اولادش هم از دست مردم نادان خسته بودن که هنوز هم خیلی از ماها راه نفهمی اون ها رو داریم ادامه می‌دهیم و علی و اولادش رو اذیت میکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر من تو عمرشون برا باباشون تولد نگرفته بودن امسال تولد گرفتن! همه خواهر برادرا با کلییی بچه که تو هم میلولیدن!  اونوقت باما قهر کردن که نرفتیم، یه مشت بی فکر از خودراضی و عقده ای ریخته تو مملکت اینا که همین نزدیک منن!

تازه روز بعدشم پاشدن رفتن تشیع جنازه یه پیرمرد ۹۰ ساله از فامیلاشون، همشم میگن ما خیلی رعایت میکنیم😤

عزیزم از ماست که بر ماست. اولا اوشون رو خود مردم انتخاب کردن دوماً اونم یکی از خود ماست دیگه. همه ...

خب عزیزم الان مسولیت مردم به عهدش باید جوابگو باشه نه اینکه اوضاع هر روز بد و بدتر بشه، البته از کسی که دو روز بعد از اومدن کرونا گفت از شنبه همه چی برمیگرده به روال عادی نباید انتظاری داشت

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی
حرکت ها رو نداره نمیتونیم صحیح بخونیم😊

چه بد من میخونم ولی

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

منم از وقتی کرونا اومده تو خونه خودم و داداشمو  زندانی کردم  مامانم فقط برای خرید میره بیرون اونم با ماسک و دستکش و کلی رعایت ... اینقدر همه چی ضدعفونی کردیم مامانم اگزما گرفته دستاش...

به خدا  که اتفاقی نمیفته اگر یه مدت تو خونه بمونیم ، اگر ماسک بزنیم، اگر دستامون بشوریم.

به خودتون و خانوادتون رحم کنید...

به امید روزی که هرکی بهم پیام می‌ده بپرسه:             "الان اونجا ساعت چنده؟"                                                                                                                                ای که دستت میرسد کاری بکن  
بخدا اینا دارن شهدای کربلا و امام حسینو خراب میکنن.. خود خدا هم راضی نیست الان مراسم عزاداری یا دست ...

شوهرمم میگه فقط میخوان مردم و بکشن، وگرنه کدوم آدم عاقلی تو همچین وضعیتی این حرف و میزنه، کره شمالی بعد از ۵ ماه واسه اولین مورد وضعیت فوق العاده اعلام کرده اونوقت کشور ما با این همه مریض و مرگ میگن عزاداری برگزار بشه

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی
از اشناهاي ما تستش مثبت شده بدون ماسك نشسته تو مغازه اش  گورباباي مردم 😐😐

همسایه ماهم کرونا داشت همش سوار بر موتورش میرفت اینور اونور خانواده ش هم خیلی باافتخار میگفتن سخت نگرفته خداروشکر مشکلی نداره، یکی نیست بگه خب لامصبا کلی آدم دیگه رو مریض میکنید😪

همین مردم که الان به همشهریان خودشون رحم نمیکنن رو اگه بیاری بالا تا پایین مملکت رو میشورن میذارن کنار که آره فلان مسئول ال و بهنام مسئول بل و اصلا به فکر مردم نیستن و از این حرفا

یکی هم نیست بهشون بگه خب بیچاره ی مقاوم تو هم اگه جایگاه اونو داشتی از اون بدتر میکردی.تویی که یه ماسک زدن رو به خاطر همشهریان رعایت نمیکنی