2777
2789
عنوان

پره اکلامپسی و بارداری

137 بازدید | 9 پست

سلام من هفته بیست چهارهستم تو آزمایشات  تشخیص پره اکلامپسی دادن و بعد از سونو داپلر گرفتگی‌عروق هم تشخیص داده شد دکتر آمپول داده به شکمم تزریق می‌کنم تا خونم رقیق باشه تا غذا به جنین برسه 

کسی مثل من بوده 

وزنمم تا الان هشت کیلو بالا رفته و احساس ورم می‌کنم 

کسی مثل من بوده 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

نمك زياد ميخورى؟؟

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
نمك زياد ميخورى؟؟

نه خیلی مراقبم ولی اگه آمپول به شکمم تزریق نکنم جنین رشدش متوقف میشه 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم دكتر به من گفت اين بيمارى از خوردن نمك زياده ك نمك رو واسه من منع كرد ديگه نميدونم بخدا

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

من اطلاعی ندارم راجبش اما دعا میکنم به سلامتی این روزهارو بگذرونی و نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت...فقط میشه علتشو بپرسم که چرا دچار مسمومیت شدید؟

عزيزم دكتر به من گفت اين بيمارى از خوردن نمك زياده ك نمك رو واسه من منع كرد ديگه نميدونم بخدا

من نمک نمیخورم زیاد فعلا م فشارم از ده بالاتر نرفته ولی شنیدم فشار یه دفعه بالا میره

من اطلاعی ندارم راجبش اما دعا میکنم به سلامتی این روزهارو بگذرونی و نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت...فق ...

ممنون عزیزم این‌سه ماه باقی مونده واسم استرس زا شده 

دلیل خاصی نداره مثل دیابت بارداری‌ که هرکسی ممکنه بگیره 

من نمک نمیخورم زیاد فعلا م فشارم از ده بالاتر نرفته ولی شنیدم فشار یه دفعه بالا میره

اره از هفته ١٤ به بعد يهويى تو خواب ميره بالا

اره از هفته ١٤ به بعد يهويى تو خواب ميره بالا

من هفته بیست چهارم فعلا فشارم از ده بیشتر بالا نرفته 

شمام وزن تون بالا رفته ؟ خیلی رعایت می‌کنم ولی تا الان هشت کیلو اضافه کردم 

من هفته بیست چهارم فعلا فشارم از ده بیشتر بالا نرفته  شمام وزن تون بالا رفته ؟ خیلی رعایت می‌ک ...

نه عزيز من چون هماتوم باردارى دارم بى اشتهام شديدا دارم لاغر ميشم يك ماه ٤ كيلو كاهش داشتم ولى بشدت عاشق شورى ام نمك ميزنم رو ليموترش ميجوم واسه همين فشارم رو ١٢ هست