2777
2789
عنوان

چند سالگی ازدواج کردین و توی چه سنی بچه اودرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۳ سالگی ازدواج کردم یعنی هنوز یک ماهم نشده😁🍭🎈❤

کاربرقدیمی بحث کردم لغو کاربری شدم🙄😑 درباره ی اسم کاربریم‌باید بگم‌که شلغم به این معنی که غمام شَل بشن😁😎 و اینکه متاهل و متعهدh❤e
زوده حالا بچه میخوای چی کار مقاومت کن نیار 

بخدا دوست ندارم بیارم، اینقدر میگن و میپرسن که دیگه از رو میرم، هی نصیحت میکنن تعداد دفعاتو بیشتر کن فلان کن، بابا یکی نیست بگه نمیخوام😂

تو موقعیت شما نبودم.برای شما زودِ,شاید بخاطر پسرشون میگن چون29سالشه و شاید دلشون بیشتر از یک بچه میخواد واسه پسرشون.میترسن دیربشه.من خودم24سالم تموم شد عروسی کردم.تو سن 27 بچه دار شدم.ولی بعد از دانشگاه و درس بود.همزمان واقعا سخته.ولی باز خودتون میدونید

خیلی زود ازدواج کردی من باشم میذارم بعد ۲۵سالگی بعد درس و پیشرفت

تو خانوادم مشکل داشتم، درسمم میخونم، رشتمم خدا رو شکر خوبه و زود به درامد میرسم، ولی با بچه دار شدن مشکل دارم وگرنه انصافا هم شوهرم خوبه هم خانواده اش

تو خانوادم مشکل داشتم، درسمم میخونم، رشتمم خدا رو شکر خوبه و زود به درامد میرسم، ولی با بچه دار شدن ...

خوبه پس برای بچه اوردن عجله نکن

رشتت چیه؟

به ارزوی چندین سالم رسیدم❤️ ۹۹/۹/۹
منم ۱۸سالگی ازدواج کردم الان دوساله دیگه میخوام بزارم بچه دارشیم..منم خیلی خانواده شوهر و اقوام میگف ...

نه کسی بهم نمیگه که مشکل داری، ولی مثلا اینطورین که از الان سیسمونی خریدن، اتاق اماده کردن😂

من ۱۴ سالگی ازدواج کردم و شوهرمم ۲۶ بود 

تو سن ۲۰ یه دختر داشتن  سن ۲۱ ام یکی دیگه دختر نازم اومد خدارو شکر .

الان ۲۵ سالمه و سومی رو باردارم 

من میگم بعد یه سال بیار ...چون واقعا بعد ازدواج مجردی خیلی حال میده من ۴ سال با شوهرم بدون بچه زندگی کردیم عالی بود

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊