2777
2789
عنوان

چند سالگی ازدواج کردین و توی چه سنی بچه اودرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 97 پست
بخدا دوست ندارم بیارم، اینقدر میگن و میپرسن که دیگه از رو میرم، هی نصیحت میکنن تعداد دفعاتو بیشتر کن ...

سکوت کن که بی احترامی نشه ،ولی اصلا زیر بار نرو به خدا خیلی زوده من به هرکی قصد بچه دار شدن داره میگم تا بچه نداری برا خودت زندگی میکنی بعد از اینکه بچه دار میشی دیگه هرگز برای خودت زندگی نمیکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4757393/خانوما-فک-کنم-بچه-سومی-رو-باردارم-ان-شالله-واقعی-باشه?postId=147678068

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
سکوت کن که بی احترامی نشه ،ولی اصلا زیر بار نرو به خدا خیلی زوده من به هرکی قصد بچه دار شدن داره میگ ...

من تجربشو نداشتم،ولی درسم سنگینه شرایطشو ندارم و اینکه الان واقعا زندگیم عالیه، دوست ندارم تغییر کنه شرایطم

اره واسه سن شوهرم میگن که زودتر بیاد و اولین نوه باشه

حدس میزدم اینطور باشه,واسه همین گفتم.برادرشوهر و جاریمم,تفاوت سنیشون مثل شما بود,برادرشوهرم دلش بچه میخواست چون داشت واسش دیر میشد ولی جاریم نه.شما شرایط خودتونو میبینید,اونا شرایط پسرشونو.شما و همسرتون باید باهم توافق کنید و به همه بگید ما فعلا نمیخوایم,البته اگه همسرتون باشما هم نظر باشه

خیلی خوبه افرین همسرتم پزشکه؟

نه، فیزیوتراپی که میخوندم،همسرم دانشجوی دکتری فیزیو بودن و کارای پایان دوره رو انجام میدادن، البته همزمان کلاس هم داشت با ما، یعنی یه جورایی استادم بود، دیگه این شد که عشق استاد و شاگردی پیش اومد و مزدوج شدیم😂

به حرف بقیه گوش ندین  هر زمان گفتن فقط بگو انشاالله تا ببینیم خدا چی میخواد

بخدا منم همینطوری جواب میدم، ولی شرایطو طوری میکنن که تو عمل انجام شده قرار بگیرم،شایدم باردار شده باشم، نمیدونم، چون هر وقت پریودیم کم و زیاد میشه، فوری خودمو میبندم به زعفرون که بیفته😂

حدس میزدم اینطور باشه,واسه همین گفتم.برادرشوهر و جاریمم,تفاوت سنیشون مثل شما بود,برادرشوهرم دلش بچه ...

نه شوهرم از خداشه که بچه بیاریم،میگه شده رحم اجاره ای باشه، پرستار بگیریم، صحبت میکنم مرخصی بگیری فقط بچه بیاریم،ولی قبول نکردم تا الان...اینقدر استرس میکشم که میترسم بابت قانون جذب حامله بشم