2777
2789
عنوان

چند سالگی ازدواج کردین و توی چه سنی بچه اودرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 97 پست

بچه نیاریا .... اونا که دارن جای تو زندگی نمیکنن .... بچه بیاری تا بیست سال باید دور همه چیز رو خط بکشی😂

در ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد میشه شما هم واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین .... ممنون⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۹ ازدواج کردم ، ۲۱ پسرم اومد الان ۲۴ سالمه دخترم توراهه.

ولی تا درست تموم نشده نیار من همزمان با پسرم دانشجو ام بودم سخت بود خدایی

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
بخدا دوست ندارم بیارم، اینقدر میگن و میپرسن که دیگه از رو میرم، هی نصیحت میکنن تعداد دفعاتو بیشتر کن ...

اصلا اجازه نده دخالت کنن تو مسائل خصوصیت

بگو ببخشید این چیزا خیلی خصوصیه، دوست ندارم دیگران همش نظر بدن

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚

۱۹ سالگی ازدواج کردم الان که تو ۲۲ سالم بچه م تو راهه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

من ۱۶ عقد کردم ۱۷ عروسی کردم الان ۲۰ سالمه همسرمم ۲۵ سالشه از همون موقع که عقد کردم خونواده همسرم همش بچه بچه میکردن اما من اهمیت نمیدادم و از اول گفتم من تا ۲۰ سالگی قصد بچه دار شدن ندارم و الانم که ۲۰ سالمه ۸ماهه باردارم😃

البته همسرم راضی نبودا میگفت من تا ۱۰ سال بچه نمیخام به زور راضیش کردم

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

عزیزم اصلا به حرف‌مرذم گوش نکن سعی کن همسرتو با ارامش قانع کنی که فعلا زوده بزار کنی خوش بگذرونیم بعد  یکی دوسال دیگه بزار 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

به همین سوی چراغ ما یه هفته بود عروسی کرده بودیم خاله شوهرم اومد خونمون میگفت حامله نیستی؟ مادربزرگش میگفت برو دکتر مشکل داری.دقت کنید.یک هفته بود عروسی کرده بودیم.از بس اذیتم میکردن شوهرم بهشون گفت من مشکل دارم بچه دار نمیشم زنم سالمه.تا ول کردن

من اگه مثل خیلیا بودم …الآن با خیلیا بودم …

24 ازدواج کردم 29 بچه دار شدم ..خواهشا زیر بار نرو بچه داری خیلی سخته تو این سن کم از الان خودتو درگیر بچه نکن ده سال دیگه خوبه

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔