من خودم ۱۸ سالمه،همرسم ۲۹ سالشه، مدت کمیه که رفتیم زیر یه سقف ولی شوهرم و خانواده اش خیلی بهم فشار میارن که بچه بیار،شرایط سنیم هم طوری نیست که بتونم، چون همزمان درس میخونم و امادگی ندارم واقعا، نمیدونم دیگه چیکار کنم.همش میپرسن پس کی دیگه.شما هم تو موقعیت مشابه بودید؟
به نظر منکه قبل سی بهتره من اولین بچم قبل سی بود دومی بعد سی برا اولی حوصلم بیشتر بود ادم واقعا هرسال نسبت به سال قبل فرق میکنه و حوصله وتوانش کمتر میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کیسه آبم سوراخ بود متوجه نشدم. یعنی اصلا نمیدونستم چیه . البته دلیل های دیگه مثل باز شدن دهانه رحم وچیزهای دیگه هم هست. انشاالله صحیح وسالم زایمان کنی.
به به خانم دکتر عزیز خوشوقتم،راستش ازدواج تو سن پایین میگن خوب نیست ولی توی خونه پدریم خیلی مشکل داش ...
وقتی احساس خوبی داری و میدونی بعد زایمان برات مشکل نمیشه بچه بیار خوب ولی با شوهرت قرارشو بزار که حتما درستو ادامه بدی بعدشم بچه بیاد زندگی دونفره متفاوت میشه من عاشق بچه م و تموم زندگیمه ماه دیگه دنیا میاد من الان به عشق تکون خوردانش زنده م ولی خوب واقعا زندگی دونفره رو دگرگون میکنه
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️