2777
2789
عنوان

چند سالگی ازدواج کردین و توی چه سنی بچه اودرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 97 پست
واقعا سی ب بعد خـوبه خب چراا

به نظر منکه قبل سی بهتره من اولین بچم قبل سی بود دومی بعد سی برا اولی حوصلم بیشتر بود ادم واقعا هرسال نسبت به سال قبل فرق میکنه و حوصله وتوانش کمتر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به خانم دکتر عزیز خوشوقتم،راستش ازدواج تو سن پایین میگن خوب نیست ولی توی خونه پدریم خیلی مشکل داش ...

خیلیم عالی

فعلا بچه نیار عزیزم

بذار بعد ۲۵سالگی

به ارزوی چندین سالم رسیدم❤️ ۹۹/۹/۹
خب بازم خداروشکر چی میشه ک بچه زود ب دنیامیاد؟چون حاملم میپرسم نگرانم 

کیسه آبم سوراخ بود متوجه نشدم. یعنی اصلا نمیدونستم چیه . البته دلیل های دیگه مثل باز شدن دهانه رحم وچیزهای دیگه هم هست. انشاالله صحیح وسالم زایمان کنی.

به به خانم دکتر عزیز خوشوقتم،راستش ازدواج تو سن پایین میگن خوب نیست ولی توی خونه پدریم خیلی مشکل داش ...

وقتی احساس خوبی داری و میدونی بعد زایمان برات مشکل نمیشه بچه بیار خوب ولی با شوهرت قرارشو بزار که حتما درستو ادامه بدی بعدشم بچه بیاد زندگی دونفره متفاوت میشه من عاشق بچه م و تموم زندگیمه ماه دیگه دنیا میاد من الان به عشق تکون خوردانش زنده م ولی خوب واقعا زندگی دونفره رو دگرگون میکنه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

من ۱۷مزدوج شدم نزدیکای‌ ۲۴ ام دیگه پسرم ۴ماهشه😍تقریبا ۷سال بعد از ازدواج البته جا داشت ولی خب بخاطر شغل همسرم یکم‌ نگران بودم اقدام کردیم

ولی درکل چرخ زندگی با سن و سال نمیچرخه مهم فکره🙃

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕
کیسه آبم سوراخ بود متوجه نشدم. یعنی اصلا نمیدونستم چیه . البته دلیل های دیگه مثل باز شدن دهانه رحم و ...

سلامت باشی عززیزم

خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃
بچه نیاریا .... اونا که دارن جای تو زندگی نمیکنن .... بچه بیاری تا بیست سال باید دور همه چیز رو خط ب ...

نه اصلا، یکم استرس میگیرم وقتی اینطور میکنن ولی تا من نخوام که نمیتونن بچه بغلم بذارن

۱۹ ازدواج کردم ، ۲۱ پسرم اومد الان ۲۴ سالمه دخترم توراهه. ولی تا درست تموم نشده نیار من همزمان با پ ...

اره میفهمم، درسم واقعا سنگینه، مخصوصا که هنوز ترم اولم و کلی راه در پیش دارم

اصلا اجازه نده دخالت کنن تو مسائل خصوصیت بگو ببخشید این چیزا خیلی خصوصیه، دوست ندارم دیگران همش نظر ...

میدونی نمیشه اینطور بهشون بگم، واقعا از خانواده خودم بهتر بودن واسم، از طرفی هم حق دارن، سن شوهر من که پسر اوناس مناسبه واسه بچه دار شدن

عزیزم اصلا به حرف‌مرذم گوش نکن سعی کن همسرتو با ارامش قانع کنی که فعلا زوده بزار کنی خوش بگذرونیم بع ...

بخدا میگم بهش، قبول هم میکنه ولی وقتش که میرسه دوست داره بچه بکاره به قول خودش😂