2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم جنین ازهمون هفته اول تکون میخوره ولی چون سبکه و وزنی نداره ماحسش نمیکنیم موقعی حسش میکنیم ک از ۱۹ تاااا ۲۴ باشه

یک عدد تخس😬       اکانت خاهرمه واگذار شده ب بنده...امیدوارم هرچه زودتر تاپیکاشو پاک‌کنم😬😁
من ۴ ماهمه تکون نمیخوره  فکر کنم از ۵ ماهگی تکون میخوره

من الان ۱۳هفته مه بعضی وقتا انقباض داره شکمم برای توهم همینطوریه

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
من الان ۱۳هفته مه بعضی وقتا انقباض داره شکمم برای توهم همینطوریه

منم سر نینی دومم از نه هفتگی حسش میکردم. ولی برای این بود که جفت خلفی و پایین بود و روی شکمم کاملا تحرکشو حس میکردم

منم سر نینی دومم از نه هفتگی حسش میکردم. ولی برای این بود که جفت خلفی و پایین بود و روی شکمم کاملا ت ...

برامنم جفت خلفیه غربالگری اول رفتی جنسیتش معلوم شد؟؟

اون بارداری قبلیم بود، پسر بود. این یکی تو اولیه گفتن احتمالا پسره دومی رو هم نرفتم. شما چطور؟

برامن گف معلوم نیس ولی گف شاید پسر باشع یعنی چقد حرفش متونه راست باشع چون من اسم دختر انتخاب کردم

برامن گف معلوم نیس ولی گف شاید پسر باشع یعنی چقد حرفش متونه راست باشع چون من اسم دختر انتخاب کردم

دوستم تا آخرین سونوش که برای چرخش سر جنین بوده بهش میگفتن بچه ات پسره. تا نگو بنده خدا بند ناف لای پاش بوده 😀. هیچی دیگه لباس پسرونه تن دخترشون کردن آوردن خونه.

دوستم تا آخرین سونوش که برای چرخش سر جنین بوده بهش میگفتن بچه ات پسره. تا نگو بنده خدا بند ناف لای پ ...

آخی عزیزم 

ولی من دوتا بارداری قبلیم ۲۰ هفته سونو شدن جنسیتاشونو درست تشخیص دادن. ولی سه ماه ۵۰-۵۰ هست

2825
2823
2791
2779
2792