2777
2789
عنوان

شربت زعفران

208 بازدید | 7 پست

سلام😢

من ۳۷ هفته و ۴ روزم.دیروز رفتم دکتر گفتن دو انشگت باز شدم بچه اولمه...دکتر گفته همین پنجشنبه بستریم می کگه...چون دیابتیم می خواد زود تموم کنه و طبیعی.حالا امروز یه کار بدی کردم و لینکه اندازه نصف لیوان شربت زعفرون خوردم.😣😣😣 میگن خیلی بده و باعث خونریزی میشه و اینا یا حتی.چیکار کنم حالا؟کسی تجربه داشته😭😭😭

فقط خواستم به روند زایمانم کمک کرده باشم

نباید هیییچی بخوری تکرارش نکن و منتظر باش خودش به موقع میاد فقط بخواااااب که بعدا ارزو خواب میمونه رو دلت

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی باعث خونریزی نمیشه و اینا

زیاد نخوردی، ببین عزیزم اگه هم بشه الان کار خاصی میتونی بکنی پس الکی استرس نداشته باش که برات ضرر داره، کارایی که دکتر گفته انجام بده چیز اضافه هم نخور