2777
2789
عنوان

وقتی به عنوان یک زن

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 37 پست
میگه  خوشی ای نداره تو میگی زده زیر دلت! من نمیدونم چرا فک میکنین مرده اگه خیانت نکنه دست بزن ...

زندگی بی خوشی ندیدی عزیزم، این چیزهایی که استارتر میگه خیلیهاش مقصر خودشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين زنه كه روح رو مياره تو خونه شما به عنوان زن خونه و قطب خونه اين عشق و شادي رو بيار تو خونت وقتي ...

شما راست میگی، ولی خیلی وقت ها دیگه خود آدم خسته میشه

من خیلی تلاش کردم، ولی نشد، شوهرم بی احساسه و من هم دارم روز به روز بیشتر شبیهش میشم

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
زندگی بی خوشی ندیدی عزیزم، این چیزهایی که استارتر میگه خیلیهاش مقصر خودشه

انگار شما زندگی معمولی ندیدین! انقد ک تو نی نی سایت مردم ب راست یا دروغ میان از خیانت و کتک و اعتیاد و‌.. این چیزا میگن، فک میکنین پ زندگی ما پره خوشیه ک!

بنظر من توقع تون رو از زندگی مشترک بیارید پایین  !

نشینیم از زندگی مشترک عشق بگیریم ! و اگر نگرفتیم نابود شیم ! نشد که نشد ! دنبال خوشی های فردی خودت باش ، خودتو ارتقا بده و کیف شو ببر

اونی ام میگه من عشق دریافت می کنم ، حرف توش زیاده ، جاش نیست 

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
میشه بگی مثلا مقصر منم چه جوری؟؟ 

آخه شادی خونه ۸۰ درصد بخاطر زنه، زن میتونه فضای خونه رو پر از عشق و شادی کنه، نباید همش منتظر بمونه شوهرش یکاری کنه، اینو من نمیگما ، روانشناسا میگن، ولی اگه خدایی نکرده مرد عصبی و بددهن و .... داشته باشی هر کاری کنی دلت شاد نمیشه، پس زندگی خوبی داری، اونجوری که میخوای اصلاحش کن🌷

بنظر من توقع تون رو از زندگی مشترک بیارید پایین  ! نشینیم از زندگی مشترک عشق بگیریم ! و اگر ...

دقیقا این راه حلشه، من خیلی دنبال عشق شوهرم بودم و هر چی بیشتر دنبالش رفتم کمتر بهش رسیدم

الان کل عشقم رو به پسرم میدم و همه عشقی که نیاز دارم رو از اون میگیرم

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
آخه شادی خونه ۸۰ درصد بخاطر زنه، زن میتونه فضای خونه رو پر از عشق و شادی کنه، نباید همش منتظر بمونه ...

خب امتحان کردم اما فقط دو روز تغییر ایجاد میشه درونش 

من زنم خیلی نیاز دارم به محبت.... عشق..... هزار تا نیاز روحی 

من اینقدر تلاش کردم که دیگه خسته شدم  فقط دو روز متفاوت میشه دوباره همون قبلی

خب ذات بیشتر مردا اینجوری، توی ابزار علاقه و محبت مخصوصا به خانومش گنگ برخورد می کنه، کلا جنس احساسات اونا با ما فرق می کنه، مثلا شوهر من اینقدر احساسات خرج دختراش می کنه که گاهی حسادت می کنم  به این همه عشق و محبت بینشون،

هی مدام تکرار نکن می خوام اینجوری باشی، اونجوری باشی، بزار خودش باشه، در روز ی ساعتی رو بزارین که با ابچه ها بازی کنید، تخلیه انرژی بشین، کم کم بهتر میشه 

خب امتحان کردم اما فقط دو روز تغییر ایجاد میشه درونش  من زنم خیلی نیاز دارم به محبت.... عشق... ...

زود ناامید نشو ، به کارت ادامه بده، زمان میبره ولی به یاری خدا درست میشه، مطمئن باش

شما راست میگی، ولی خیلی وقت ها دیگه خود آدم خسته میشه من خیلی تلاش کردم، ولی نشد، شوهرم بی احساسه و ...

خوب عزيزم شما تلاش نكن شوهرت رو عوض كني كلا خودت عوض بشو ديدات به زندگي عوض بشه نميگم شوهرت رو بزار كنار اما فكر نكن همه زندگي ات حول شوهرت بايدباشه مثلا برو كافه يه كتاب ببر با خودت يكساعت بشين يه قهوه بخور با چند صفحه كتاب بخون بعد يه كم پياده روي بكن برگرد خونت اين ديگه ساده ترين و ارزونترين راهش بود كه گفتم با يه روحيه و انرژي برگرد خونت صد تا راه و كارهايي مثل اين هستش بعد از يه مدت ميبيي تغيير رو تو خودت مطمين باش وقتي تغيير كني تمام اطرافت هم تغيير ميكنند من نميتونم تو يه پاراگراف برات كامل توضيح بدم اما دنبالش كه باشي خودت راههاش رو كه شاد باشي رو پيدا ميكني بعد ميبيني زندگي چقدر قشنگتر ميشه مشكلات يا حل ميشن يا بيمعني ميشن

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم