2777
2789
عنوان

جاده های اطراف محل زندگیتون چجورین

106 بازدید | 11 پست

اول خودم بگم که ی جاده داریم وقتی از شهرمون بسمت جنوب حرکت میکنیم بش میخوریم یعنی فقط پیچه صد رحمت به جاده چالوس بخاطر اون جاده ۱ساعت به زمان اضافه میشه هرراننده ایی نمیتونه بره سالانه نزدیک ۱۰تا مرگ راننده های غریبه داره ۳۰ساله میگن از طرف شرق ی جاده دارن میسازن که مسیر دوساعته به ۴۰دقیقه کاهش پیدا کنه ولی انگاری خبری نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه جاده پر رفتوامد داریم سالانه چیه روزانه چندتا ادم میمیرن در اثر تصادف خداروشکر خلاص شدیم ازونجا دیگه گذرمون نمیفته شوهرم راننده ماهریه که ۵سال سالم رفتیم اومدیم

❤دخترم زندگی منه❤
یه طرفشو بگو که از همه عجیب تره

خوب از اون طرف که کوهستانیه خطرناکه مثلا ما اهوازیم سمت شمال خوزستان میریم کوهستنیو و خطر ناک ولی این سمت جنوبش که میریم صافه

روزگار چه زم اخوی چه زم اجوری استاره بخت مونه بردی به کوری  🖤💔