2777
2789
عنوان

خانم های نی نی سایت

219 بازدید | 26 پست

چرا من حس میکنم بیش تر پست هایی ک میخونم خانم ها ی شدت دنبال شوهرشونن یا ناراحتن که مامان و باباش خیلی میگرده یا مشکل دارن با جاریشون

اصلا حس میکنم ب سریا کلا زندگیشونو گذاشتن رو شوهراشون و خاله زنک بازی (خیلی ببخشید) نه دنبال پیشرفتن نه ی کاری یاد گرفتن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همسر ادم بخش بزرگی از زندگی و دغدغه ادمه. مسائل مربوط بهش هم خواه ناخواه بزرگ میشه. بعدشم اینجا درباره چی پس حرف بزنن؟ میان درددل کنن.. 

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
خب...😐؟ حالا الان چه کاری از دستمون برمیاد؟

نه یعنی میگم ب جای این کارا ی کتاب بخونن ی فیلم ببینن همه زندگی خودشونو وابسته ب شوهرشون نکنن ک وقتی ی سر با دوستاش میره بیرون انقدر عصبی بشن 

خب همسر ادم بخش بزرگی از زندگی و دغدغه ادمه. مسائل مربوط بهش هم خواه ناخواه بزرگ میشه. بعدشم اینجا د ...

نه من اینو نگفتم منظورم اینه ک همون طور ک شوهرشون خوشه میره پیش مامانش میره پیش دوستاش اونا هم باید ی سرگرمی هایی داشته باشن 

برای کار پاره وقت و اینترنتی امضای منو بخونید و به ایدی من در تلگرام پیام بدین ممنونم دوستان

سلام دوستان من مشاور و نماینده هلدینگ بین المللی شرکت دانش بنیان هستم واین به شغل اینترنتی رسمی و معتبربا درامد بالا و تضمینیاز تمام اقشار جامعه دعوت ب همکاری میشوددانشجویان کارمندان سالمندان اساتید افراد در مشاغل ازادو حتی خانم های خانه داربا دوره اموزشی رایگان کار با سایتو پشتیبان اموزشیبا درامد روزانه دست کم 100 هزار از داخل منزل یا محل کار فعلیتانافراد علاقه مند به ایدی زیر پیام دهند@SaraNodratzehi
خودت ازدواج کردی!؟ 

بله و خیلی هم باهم خوبیم ولی اصلا وابستگی ک خانم ها اینجا میگن رو ندارم چون حس میکنم درسته عاشقشم ولی ی آدم هستم ک سرگرمی های خودمو دارم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4761650/توروخدا-بیاین-یه-گزارش-میخوام-فقط

زدم برات دوستم

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏