2777
2789
عنوان

خانم های نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 26 پست

دقیقا ..من چندین سال تو نی نی سایتم .از همون روز اول اینو فهمیدم...من بشخصه اعتقاد دارم..خیلی مسائل مهمتر از مادرشوهر و جاری تو زندگی هست...باید طرز فکرو عوض کرد...وقتی لز فکر مادرشوهر ..جاری...بقیه بیای بیرون یواش یواش اوناهم از زندگیت میرن بیرون.(قانون جذب)😇

عشق چیست؟؟   شخصی به همسرش میگوید: من عاشق تو هستم،و بدون تو نمیتوانم زندگی کنم.اما این عشق نیست،گرسنگی است...شما نمیتوانید در آن واحد هم کسی را دوست داشته باشید هم بی تابانه نیازمندش باشید...عاشق واقعی کسی است که معشوقش را آزاد میگذارد تا خودش باشد..در عشق اجباری نیست..عشق یعنی امکان انتخاب  به معشوق دادن....برای آنکه چیزی یا کسی را بدست آوری ،،رهایش کن................ .  .......شما برای شاد بودن نیاز به  هیج مردی ،ندارین..این مخصوص بعضی خانمهای نی نی سایته که میگن چرا شوهرم بغل نمیکنه ،چرا کنارم نمیخوابه،شما اول خودتو قوی کن و بدون فقط بخدا و محبت خدا نیازی داری و بس.بعد ببین چطور شوهرت میجسبه بهت،یک جور قانون جذب هم هست😉 امتحان  کن😊خدایا شکرت که در تاریخ ۹.۹.۹۹. منم به حاجتم رسیدیم.و به چشم خودم معجزه اتو دیدم.شکرت.شکرت.شکرت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزِمهربونم💖😙

😍❤

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏
من این جور نیستم کاش یه کار داشتم اصلا نی نی سایتم نیومدم 😕

من کار دارم ولی چون میخوام برا ارشد روانشناسی بخونم میام ببینم مشکلات خانم ها بیش تر چیاست 

دقیقا ..من چندین سال تو نی نی سایتم .از همون روز اول اینو فهمیدم...من بشخصه اعتقاد دارم..خیلی مسائل ...

واقعا من خودم ازدواج ک کردم بخاطر چیزایی ک شنیده بودم ب شدت نسبت ب جاریم گارد گرفته بودم بعد دیدم چ آدم خوبیه. کلا  استفاده های مفیدی  از این سایت با کلی کاربر میشه کرد. 

من کار دارم ولی چون میخوام برا ارشد روانشناسی بخونم میام ببینم مشکلات خانم ها بیش تر چیاست 

مشکلات بیشتریا ریشه در گذشته داره ببین من کمکت کردم😁موفق باشی عزیزم میشه با مشاوره چه فرقی داره روانشناسی من میخوام برم مشاوره اخه هیچکس ندیدم بره این رشته رو 

مشکلات بیشتریا ریشه در گذشته داره ببین من کمکت کردم😁موفق باشی عزیزم میشه با مشاوره چه فرقی داره روا ...

من خودم هنو یک سال از لیسانسم مونده ولی عاشق رشته روانشناسیم و مشاوره 

فرق زیادی نداره مثلا الان من فامیلمون روانشناس بالینیه ولی چون خیلی مسئولیت داره دارو دادن مشاوره میده