2777
2789
عنوان

علائم بارداری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 44 پست

الهی عزیزم😍😍😍۳۰ تااااا😂ایشالا فقط یدونش به دردت بخوره بقیش بمونه برات😘منم همین الان داشتم زیارت عاشورا و دعای توسل میخوندم و روضه گوش میدادم کلی هم گریه کردم سبک شدم واقعن نمیدونم چی پیش میاد این چند روز به موعد خیلی دیر میگذره😢

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

استرسی نباش خیلی تاثیر داره فقط دلتو بسپار به خدا همین منک این سه ماهه از بس دعا و نماز و التماس داشتم اصن احساس میکنم رو ابرام ایمانم صدبرابر شده ولی واقعا من سختی زیاد کشیدم تنها چیزی ک میتونه تمام غم و ناراحتی و شکست های گذشته رو برام جبران کنه اینه ک بچه دار بشم چون عاشق مادرشدنم از خدا میخوام حداقل بخاطر اون همه غصه و استرسی ک تو بهترین دوران جوونی و اول ازدواج کشیدم لااقل حالا چراغ خونم رو روشن کنه و یه نورچشمی بهم عطا کنه میگن چیزی رو زوری از خدا نخواید صلاح بدونع بهتون میبخشه ولی من دیگه از تنهایی خسته شدم اصلن هم مثل زن های جوونی که عشق گردشو مسافرت دارن دیگه نیستم فقط همین حالمو خوب میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرسی نباش خیلی تاثیر داره فقط دلتو بسپار به خدا همین منک این سه ماهه از بس دعا و نماز و التماس داش ...

اره والا ۳۰تا گرفتم تا الانم ۲تاش منفی بود زدم😔خیلی کمرم درد میکنه هر لحظه حس میکنم میخوام پری بشم.منم چله زیارت عاشورا خوندم الان دارم حدیث کسا میخونم وایی که چقد زورا دیر میگذرن .ایشالا به زودی یه نی نی ثپلی و شیطون بیاد تو دلت  وقتی هم دنیا اومد کلی اذیتت کنه نزاره بخوابی😂😂😂😂تا حسابی از بودن باهاش لذت ببری

اره والا ۳۰تا گرفتم تا الانم ۲تاش منفی بود زدم😔خیلی کمرم درد میکنه هر لحظه حس میکنم میخوام پری بشم. ...

خدا از دهنت بشنوه همچنین😍😍😍🤲🤲🤲

من انگار پری شدم😔😭😭😭😭😭چرا ۶روز زودتر شدم

طوری نیس گلم تو اقدام پری ها عقب جلو میشن بازم خداروشکر که میشی منم بی بی زدم منفی بودم اگ پریود شدم دیگه برای اقدام ماه بعد میرم اصفهان متخصص زنان من طاقت ندارم والا 

طوری نیس گلم تو اقدام پری ها عقب جلو میشن بازم خداروشکر که میشی منم بی بی زدم منفی بودم اگ پریود شدم ...

عزیزم انشالله شما پریود نشی و باردارباشی منم حتما میرم سونو.تا خدا چی بخواد

عزیزم انشالله شما پریود نشی و باردارباشی منم حتما میرم سونو.تا خدا چی بخواد

توکل به خدا🤲❤💔

چ خبر گلم

سلام عزیزم خوبی...خبری نیست بی بی هام منفی شدن ولی پریود نشدم☹

خب از بده

والا دستمون ب بنایی بنده اصن وقت نیس یکمم دل درد دارم فک کنم دیگ کم کم پریود شم دیگه میخوام بعدش برم دکتر زودتر باردارشم اخه تنبلی دارم