سلام بچه ها کسی اگه تجربه داشته راهنمایی کنه خیلی نگران نیستم ولی خب کنجکاوم...من این ماه سه ماهه اقدامم تنبلی هم دارم ولی خفیف واینک الان یک هفته به موعد مونده از چهار روز پیش تا حالا نوک سینم درد گرفته و هرچی به موعد نزدیکتر میشم دردناک تر میشن و سینم سفت میشه قبلا دم پریود شدن هم سینه درد داشتم ولی الان نوک هاش حساس تره از دیشب تا الانم معده درد دارم و معدم میسوزه و هرچی میخورم فایده نداره انگار خالیه و ضعف میره و هی اسید معدم میاد بالا و میره پایین بخاطر بارداریه یعنی؟؟؟اینماه خیلی امیدوارم بیشتر از قبل
صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
من معمولا بعد تخمک گذاری دیگه ترشحم قطع میشه تا پریود
اها نه من قبل پریود هم که دهانه رحم باز میشه برای خونریزی اونموفع هم ترشحم زیاد میشه ولی الان نه خبری نیس ماه های قبل یجور بودم ک قشنگ خودم میدونستم حامله نیستم حالتا پریودی ضایع ظاهر میشدن ولی اینماه یجور دیگس بدنم...هرچند هرچی خدا بخواد ان شالله هرکی به مراد دلش برسه❤❤❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشالله که بارداری ولی از رو علایم نمیشه تشخیص داد اون داخل چ خبره تا موعد پری😔
فقط اینو میدونم دیگه درسته هر زنی دلش میخواد زود ب نتیجه برسه بی دکتر و دردسر ولی غصه نداره الان دیگ۹۰ درصد زنها دیرو زود مامان میشن ناراحت نکن خودتو هروقت موقعش بشه عین یه لوبیا تو دلت سبز میشه😍❤