2777
2789
عنوان

علائم بارداری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 44 پست
من معمولا بعد تخمک گذاری دیگه ترشحم قطع میشه تا پریود

اها نه من قبل پریود هم که دهانه رحم باز میشه برای خونریزی اونموفع هم ترشحم زیاد میشه ولی الان نه خبری نیس ماه های قبل یجور بودم ک قشنگ خودم میدونستم حامله نیستم حالتا پریودی ضایع ظاهر میشدن ولی اینماه یجور دیگس بدنم...هرچند هرچی خدا بخواد ان شالله هرکی به مراد دلش برسه❤❤❤❤

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
انشالله این فسقلیا چقد اذیتمون میکنن🤕

خیلی😍😍😍😍من از دار دنیا فقطو فقط یه بچه سالم و گوگولی میخام یا دختر یا پسر هرچی فقط سالم و صالح دربیاد دیگه هییییچی نمیخام😢🤲😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها نه من قبل پریود هم که دهانه رحم باز میشه برای خونریزی اونموفع هم ترشحم زیاد میشه ولی الان نه خبر ...

انشالله که بارداری ولی از رو علایم نمیشه تشخیص داد اون داخل چ خبره تا موعد پری😔

انشالله که بارداری ولی از رو علایم نمیشه تشخیص داد اون داخل چ خبره تا موعد پری😔

فقط اینو میدونم دیگه درسته هر زنی دلش میخواد زود ب نتیجه برسه بی دکتر و دردسر ولی غصه نداره الان دیگ۹۰ درصد زنها دیرو زود مامان میشن ناراحت نکن خودتو هروقت موقعش بشه عین یه لوبیا تو دلت سبز میشه😍❤

خدا کنه دیگه از بی بی چک منفی خستم

ایشالا ایشالا ایشا🤲دهتا صلوات برات فرستادم 

وای عزیزم مرسی😘😘😘😘😘منتظر خبر بارداریتم😍

منم همینطور بیبی چک دوخطه رو باهم بزاریم اینجا ایشالا

از صبح لکه بینی قهوه ای دارم البته مقدارش خیلی کمه یکی دو قطره بنظرت ممکنه مال لانه گزینی باشه؟؟بی ب ...

سلام خوبی نه بیبی نزدم اخه احساس میکنم زوده۵ روز تا موعدم مونده...من تا حالا لکه ندیدم ولی احتمالش میتونه باشه صبرکن اگ پریود نشی بیبی بزن ایشالا ک بارداری😍

سلام خوبی نه بیبی نزدم اخه احساس میکنم زوده۵ روز تا موعدم مونده...من تا حالا لکه ندیدم ولی احتمالش م ...

عزیزم خدا کنه دوتامون این ماه دلمون شاد بشه😍😍😍😍😍😍😍😍

تحمل ندارم دوس دارم زودتر بی بی چک بزنم ۳۰ تا خریدم که هرموقع عشقم کشید یکی بزنم🤕از بس استرس دارم حتی نمیتونم خوب بخوابم😣