2777
2789

اول قشنگ تره چون خاص تره و کمتر مدلش هست ، ولی یکم درشته خواهر ، اگه متراژ خونت پ

ایین باشه ، جای زیادی میگیره و خونتو خفه میکنه قشنگم .. دومی هم مدله تکراری هست و اونقدا خاص نیست .. 

دنباله نیمه کلاسیک باش .. هم ظریفن و هم شیک و سلطنتی .. الان اینا مد هستن ..

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول قشنگ تره چون خاص تره و کمتر مدلش هست ، ولی یک درشته خواهر ، اگه متراژ خونت پ ایین باشه ، جای زی ...

میشه از  نیمه کلاسیک عکس بدین ممنون میشم

🙂➕مثل یک پروتون فکر کن همیشه مثبت➕🙂

من خودمم نیمه کلاسیک خریدم .. خیلی خوشگلن .. منتها فعلا گوشی ندارم که عکس بندازم .. همهجور قیمتی هم ازش هست .. برای من چوبش، رنگ طرح مرمر شیری خورده و در عینه ظرافتش جمع و جور و متفاوت با مدل های سلطنتیه .. 

واي دومي خيلي جيگره رنگشم خاصه،قيمتش چنده؟ سومي خيلييييي قديمي،اولي سفيده هم واسه تازه عروس نازه

۷ میلیون و هشتصد

🙂➕مثل یک پروتون فکر کن همیشه مثبت➕🙂

قشنگم نگاه کن اینا رو ؟ طرحشون بین مدل های کلاسیک استیل و مدل های راحتیه .. نقش و نگار کمتری دارن و سبک ترن و  بیشتر رو مد و  بورسن ، برای همه جور سایز خونه ای ام خوب در میان .. 

واسه ی اطلاعات بیشترت میذارم اینا رو : 

مبل نیمه کلاسیک از نظر ظاهر، راحتی و قیمت بین دو نوع مبل استیل و راحتی قرار دارند.

مبل نیمه سلطنتی نوعی مبل است که نسبت به مبل‌های سلطنتی دارای نقش و نگارهای کمتری است و همچنین اندازه‌های جمع و جورتری دارند و برای انواع خانه‌ها مناسب هستند. مبلمان کلاسیک اغلب به صورت ۷ نفره که شامل یک کاناپه سه نفره و دو نفره و دو مبل تکی است به فروش می‌رسد. به این نوع مبلمان کلاسیک یا نیمه استیل هم گفته می‌شود.

• جای کمتری را نسبت به مبلمان سلطنتی اشغال می‌کند.
  • وزن کمتری دارند و برای افرادی که اسباب‌کشی می‌کنند مناسبتر است.
  • می‌تواند برای خانه‌های با اندازه‌های مختلف مناسب باشد
  • قیمت این نوع مبلمان نسبت به مبلمان سلطنتی مناسبتر است
  • به اندازه‌ مبل راحتی، نرم و راحت نیستند.
  • به دلیل استفاده از پارچه و چوب مرغوب در آن ها قیمتی بالاتر از مبل راحتی دارند.
  • اگر منزلی دارید که وسایل آن متناسب با سبک کلاسیک نیست، برای خرید مبلمان کلاسیک (نیمه سلطنتی) مجبور به خرید وسایلی متناسب با این سبک هستید در نتیجه هزینه‌ بیش تری را باید صرف کنید

برای من تقریبا شبیه عکس سومیه ست .. مبل سه نفره ش شبیه مبل های راحتیه و چستره ، مبل های تکی شم کلاسیکن ولی ظریف تر کم نقش و نگار تر .. 

البته تعریف نباشه مال من خوشگل تره یکم       

ممنونم عزیز

میبوسمت طلا .. هر چی بگیری عالیه قشنگم .. ان شاالله به شادی استفاده ت شه .. :*****************

ان شاالله با قیمنت مناسب و طرح عالی اون چیزی که میخوای واست پیدا شه /:*

ممنون گلم ❤😘😘

عزیزم ، اسم یکی از بهترین دوستای زندگیم سحره .. یاد ان افتادم .. خدا پشت وپناهت ، غصه ی جهیزیه اینارم نخور.. منم تو همین شرایطم ومیفهمم چقدر آزار دهنده ست .. توکلت به خدا باشه گلم .. شاد باشی ..