2777
2789
عنوان

خانم های خانه دار لطفا راهنمایی!!!

201 بازدید | 13 پست

من مشغول خرید جهیزیه م .نمیدونم سولاردام بخرم یا فر توکار برقی  خونه از خودمه،فر توکار حدود ۷ تومن و سولار دام حدود۱۶ تومن. برام مهمه که کیک و شیرینی و غذا ها توش عالی در بیاذ.نمیدونم کدومو بخرم.

راستی ی دونه سولاردام دست دوم هم هست که فروشنده میگه نو نوعه ولی کارتن نداره میگه یازده تومن.

من شخصا فر رو ترجیح میدم. چون سولار دارم ولی اصلا نمیتونم کیک و شیرینی توش درست کنم

ولی فر گازم عالیه

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای یادش بخیر. بابام سال ۹۰ برای خونه نویی هدیه سولار ال جی خرید بالاترین مدلش ۵۰۰ تومن😂😂😂

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری
مطمئنی که تنظیمات رو به خوبی به سولار دام میدی ؟؟؟

آره

الانم فقط برای گرم کردن غذا ازش استفاده میکنم و درست کردن ماهی و مرغ بریون

الان پایین ترین مدل دست دوم گفت ۱۱ تومن

خیلی وحشتناک شده قیمتها

امشب یک ساعت دیواری خریدم ۵۸۰تومن

چه خبرهههه. به کجا داریم میریم ماااا

مرغ و ماهی بریون رو تو فر امتحان کردی؟؟

نه تو سولار

ماهیم عالی میشه

فر تو کار نه برا قیمتش کارایی فر بیشتره 

من گاز فردار داشتم خونم گاز رومیزی داشت میخواستم گازو ببرم گاز خودمو بزارم ماکروفر بخرم از چند نفر نشورت کردم همه گفتند یا فر بگیرم یا گاز خودمو بزارم سولار به قول شما کارایی فرو نداره

وای یادش بخیر. بابام سال ۹۰ برای خونه نویی هدیه سولار ال جی خرید بالاترین مدلش ۵۰۰ تومن😂😂😂

وای خیلی خوب بود کلی خندیدم.میدونی دارم به چی فکر میکنم.اینکه مثلا بابام خونه نویی واسم ی سولار بخره ۱۶ میلیون توومن🤣🤣

وای خیلی خوب بود کلی خندیدم.میدونی دارم به چی فکر میکنم.اینکه مثلا بابام خونه نویی واسم ی سولار بخره ...

الهی بگردم. خدا حفظ کنه باباها رو. 😍😍😍😍😍😍