شوهرم ۲ شخصیت کاااملا متفاوت داره.یه موقع هایی خیییییلی عاشق و رمانتیک و دوس داشتنی ک هرچی بگم نه نمیگه.ولی یه موقع هایی اگه سر سوزن بحثی هرچند جزئی بینمون پیش بیاد کلا از این رو به اون رو میشه عصبی و پرخاشگر میشه و خیلی بد دهن،حتی یه موقع هایی دست بزن هم داره.فققط هم میگه اگه اینجوریم بخاطر زبونته درصورتی ک من اصلا غرغرو نیستم و اگرم چیزی بگم ن در این حده ک اینجوری شه.همیشه بهش میگم من ۲تا شوهر دارم یکی شیطان یکی فرشته
واقعا نمیدونم چیکار کنم.قبول هم نمیکنه بره پیش مشاور
میشه برا خونه دار شدنم صلوات بفرستین؟من هر امضایی ک درخواست صلوات کرده باشه میفرستم امیدوارم شما هم برا من بفرستین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوقطبی کجا بود اخه. دوقطبی ها شخصیت هاشونو یادشون نمیاد یعنی اینک اگر مهربون میشه یادش نمیاد ک بداخلاقی کرده و اگر بداخلاق بوده یادش نمیاد ک مهربون بوده . کلا مردا دوشخصیتی هستن. عشق منم همینطوریه یه روز مهربونه و عاشق شش روز بی تفاوت و بی احساس😒دوس دارم خفش کنم ولی دوسش دارم لپ لپی خودمه😂
نه خودم خردادیم.شوهرم فروردینیه.شنیدم ک میگن خردادیا ۲ شخصیتین ولی بخدا اون اینطوریه نه من
نه عزیزم دو شخصیتی نیستن
دوگانه رفتار میکنن و زود نظرشون عوض میشه
دوروبرم ۶تا خردادی دارم
فکر کنم ایشون توی بچگی مشکل خانوادگی داشتن
اگر اینطور باشه نباید به رو بیاری
با سیاست رفتار کن، اون فقط جذب محبت میشه
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
نه اینجوری نیست.فاز افسردگی اصلا نداره.وقتی با من دعوا میکنه راحت میره بیرون با بقیه میگه و میخنده.و ...
اگه تغییراتش در طول روزه حالت افسردگی هممیگین نداره فک نکنم دوقطبی باشه عزیزم تو نت مشخصات افراد با اختلال شخصیت و اختلال بُردنلاین رو بزن ببین کدوم بیشتر شبیه به شوهرته
افراد بُردنلاین تو رفتار و شخصیشون نوسان دارن مثلا جلوی جمع یهو آبروی طرف رو میبرن فکر میکنن چیز عادیه و خودشون اصلا اذیت نمیشن یا یه حرفی رو رک و نابجا میگن و براشون عادیه و کلا تو هرچیزی حد و مرز ندارن...
هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...