2777
2789
عنوان

انگار دارم با ۲نفر زندگی میکنم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 36 پست
به احتمال زیاد دوقطبیه باتره هرچه زودتر زیرنظر روانشناس باشه به مرور حالتهاش شدیدتر میشه  ف ...

تو طول روز اینطوریه گاهی اصلا انگار وجود ندارم گاهی خوشحاله گاهی میگم حرف بزن میگم چی بگم گاهی انقدر ابراز علاقه میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اخلاقش خوبه هیجانش هم بالاست ؟ یا موقعه بد اخلاقیاش حالت افسردگی داره؟

نه اینجوری نیست.فاز افسردگی اصلا نداره.وقتی با من دعوا میکنه راحت میره بیرون با بقیه میگه و میخنده.ولی تا خوبه هم فرشته س ها فررررشته

میشه برا خونه دار شدنم صلوات بفرستین؟من هر امضایی ک درخواست صلوات کرده باشه میفرستم امیدوارم شما هم برا من بفرستین  
دوقطبی!!!! خودت تو اینترنت راجع به دوقطبیا و نحوه برخورد باهاشون مطالعه کن

دوقطبی رو بر چه مبنایی گفتید؟ مگه هر شخصی یهویی عصبانی شد دوقطبیه؟ دوقطبی کلا یه دنیای جداس از این تعاریفی که این خانم کردن

سلام😊 
عزیزم این جمله آخر رو هیچ وقت بهش نگو یه سوال ، شوهرت خرداد ماهیه؟

نه خودم خردادیم.شوهرم فروردینیه.شنیدم ک میگن خردادیا ۲ شخصیتین ولی بخدا اون اینطوریه نه من

میشه برا خونه دار شدنم صلوات بفرستین؟من هر امضایی ک درخواست صلوات کرده باشه میفرستم امیدوارم شما هم برا من بفرستین  
یا شوهراتون یک نفره الان با هوت داری چت میکنی🙄

وووی😐

دوقطبی کجا بود اخه. دوقطبی ها شخصیت هاشونو یادشون نمیاد یعنی اینک اگر مهربون میشه یادش نمیاد ک بداخلاقی کرده و اگر بداخلاق بوده یادش نمیاد ک مهربون بوده . کلا مردا دوشخصیتی هستن. عشق منم همینطوریه یه روز مهربونه و عاشق شش روز بی تفاوت و بی احساس😒دوس دارم خفش کنم ولی دوسش دارم لپ لپی خودمه😂

ミ★ ★彡
دقیقا یا از این ور بوم میوفتن یا اون ور بوم حد وسط ندارن تعادل نیست

دقیییییقا همیشه میگم اصلا حد وسط نداری یا خووووب یا بددددد روانیم کرده

نه خودم خردادیم.شوهرم فروردینیه.شنیدم ک میگن خردادیا ۲ شخصیتین ولی بخدا اون اینطوریه نه من

نه عزیزم دو شخصیتی نیستن

دوگانه رفتار میکنن و زود نظرشون عوض میشه 

دوروبرم ۶تا خردادی دارم  

فکر کنم ایشون توی بچگی مشکل خانوادگی داشتن

اگر اینطور باشه نباید به رو بیاری

با سیاست رفتار کن، اون فقط جذب محبت میشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
نه اینجوری نیست.فاز افسردگی اصلا نداره.وقتی با من دعوا میکنه راحت میره بیرون با بقیه میگه و میخنده.و ...

اگه تغییراتش در طول روزه حالت افسردگی هم‌میگین نداره فک نکنم دوقطبی باشه عزیزم تو نت مشخصات افراد با اختلال شخصیت و اختلال بُردنلاین رو بزن  ببین کدوم بیشتر شبیه به شوهرته 

افراد بُردنلاین تو رفتار و شخصیشون نوسان دارن مثلا جلوی جمع یهو آبروی طرف رو میبرن فکر میکنن چیز عادیه و خودشون اصلا اذیت نمیشن یا یه حرفی رو رک و نابجا میگن و براشون عادیه و کلا تو هرچیزی حد و مرز ندارن...

هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...
نه عزیزم دو شخصیتی نیستن دوگانه رفتار میکنن و زود نظرشون عوض میشه  دوروبرم ۶تا خردادی دارم &n ...

۶تا خواهر داره ۲ برادر از شانس بد من اینو بییییشتر از همه دوس داشتن و لوس میکردن و هرچی میگفت فراهم میکردن

اگه تغییراتش در طول روزه حالت افسردگی هم‌میگین نداره فک نکنم دوقطبی باشه عزیزم تو نت مشخصات افراد با ...

آره آره یه موقع هایی اینجوریه ولی برا من کمتر.مثلا یه شوخی هایی میکنه اطرافیانشو اذیت میکنه ولی خودش لذت میبره😐