2777
2789
عنوان

کسی بلده واسم سرکتاب باز کنه.....

350 بازدید | 42 پست

منظورم استخاره نیستها سرکتاب که بگه مشگل زندگیم از کجاست

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

عزیزم خواهش میکنم به این چیزا تکیه نکن واقعا بیخوده 

من مامانم خودشو با این کارا به هر راهی زد ک یه مشکل تو زندگیش حل شه ....

چقدر سر این مسائل پول پرداخت کرد اما خرش باز همون اتفاقی ک ازش میترسیدیم برامون افتاد😉

پرستارم از نوع مهربون😍💉💊  در حال خوندن زبان آمریکایی هستم  😉😉       و معتقدم  👈برای کسی ک میفهمد توضیحی لازم نیست و برای کسی ک نمیفهمد هر توضیح اضافه است✔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم سنت زیر ۳۵ از بچگی سختی کشیدی توسن ۵ سالگی خطر مرگ تهدیدت کرده یکی از عزیزانت رو به تازگی ...

در مورد مشگل الانم چی سحره یا چشم زخم یا چیزه دیگه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
عزیزم سنت زیر ۲۷ هست عه نمیدونم چرا دوبار ازدواج میکنی عه خیلی مشکل داشتی بر بدنت یه نشان داری خال&n ...

برا منم میگی الهه است اسمم

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست 
بزار ببینیم درسته

یه مقدارش بله درسته سنم بالای سی پنجه تورو خدا باز واسم بردار واسه مشگل زندگیم

سلام عزیزم سنت زیر ۳۵ از بچگی سختی کشیدی توسن ۵ سالگی خطر مرگ تهدیدت کرده یکی از عزیزانت رو به تازگی ...

واای تورو خدا درمورد من بگو اخرش زندگیم باهمسرم خوب پیش میره یا نه بچه دار میشم ؟جنسیتش چیه اگه میتونی جوابمو بده