2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکار میکردین؟

531 بازدید | 39 پست

هشت ساله ازدواج کردم

یه پسر سه ساله دارم

پدرو مادرم فوت کردن

با شوهرم خیلی مشکل دارم

بددهنه، دست بزن داره، بداخلاقه، خسیسه

ولی وضع مالیش خوبه، از نظر زندگی تو رفاهیم، پدر خوبیه

ولی من دیگه تحملم تموم شده

امروز تو دعوا زد چند تا وسیله برقیا که مال جهازم بودو شکوند

عادمی هم نیست که به جاش بخره

الان ده روزه قهریم

خانواده اش هر هفته پنج شنبه جمعه خونه مان

سر اینکه این هفته کفتم مریضم بگو نیان اینجوری قاطی کرده

جایی رو ندارم برم

ولی یه مقدار طلا دارم میتونم بفروشم یه جایی رو برا خودم بگیرم

ولی از تنها موندن با یه بچه کوچیک تو این جامعه هم میترسم

انگار طلسم شدم هیچ تصمیمی نمیتونم بگیرم

میشه بیاین یکم بهم کمک فکری بدین

دعا خورش‌کن دیونه طلاق بگیری با یه بچه فکر نکن‌زندگیت بهتر میشه سعی کن رامش کنی

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایه مشاورمشورت کن..سعی کن شوهرتم ببری..

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

فقط بحث اجاره خونه نیست باید کار پیدا کنی که حداقل ۲ بهت حقوق بده اگرم بخوای جدا شی به نظرم بچه رو حصانتشو بده به خودش گلیم خودتو به زور میتونی از اب بکشی بچه رو بدبخت نکن 

برو مشاوره

مشاوره برو

باهم رفتیم ولی بی فایده بود

مشاوره گفت برو خداروشکر کن خانم باز نیست

اگه از این جدا شی گیر یه خانم باز معتاد بیفتی که بدتره

الان اینکه خانم باز و معتاد نیست از مزایاشه

همیشه دعواها سر خانواده هاست همه بدبختی ها سر خانواده هاست 

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 
فقط بحث اجاره خونه نیست باید کار پیدا کنی که حداقل ۲ بهت حقوق بده اگرم بخوای جدا شی به نظرم بچه رو ح ...

میتونم کار پیدا کنم

رزومه ام قویه

ولی این مدت برای اینکه دستم جلوش دراز باشه نزاشته برم سر کار

فقط بحث اجاره خونه نیست باید کار پیدا کنی که حداقل ۲ بهت حقوق بده اگرم بخوای جدا شی به نظرم بچه رو ح ...

نمیتونم از بچم بگذرم

هیشکیو ندارم

پدرو مادرم فوت کردن

اینم بدم بره خیلی تنها میشم