2777
2789
عنوان

بیاین یه نظر سنجی اونایی که بچه دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 25 پست
اخه ربطی نداره ی زن و شوهر ممکنه دوسه بچه با جنسیت مخالف بیارن ینی هی طبعشون سرد و گرم میشه؟ نه فقط ...

منم نگفتم صددرصد گفتم این چیزیه که دیدم اومدم ببینم راستع یا نع

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  
گرمی منظورم از لحاظ جنسیه ها

منو شوهرم از لحاظ جنسی ک ازداغی رو به سوختنیم ولی بچمون دختره😂😂😂😂

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نگفتم صددرصد گفتم این چیزیه که دیدم اومدم ببینم راستع یا نع

خب منم میگم بنظرم نه دیگه😁

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
گرمی منظورم از لحاظ جنسیه ها

خوب عزیز پس اونایی که هر دو جنس رو دارن چه جوریه ، یعنی گرم و سرد شدن؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خوب عزیز پس اونایی که هر دو جنس رو دارن چه جوریه ، یعنی گرم و سرد شدن؟

فعلا نظرم رو بچه اوله😁بچه دوم شاید طبع تغییر کنه بالاخره تغذیه و اینا

فعلا نظرم رو بچه اوله😁بچه دوم شاید طبع تغییر کنه بالاخره تغذیه و اینا

فکر نکنم درست باشه ، من تو نزدیکا داریم با طبع سرد که کلا چند ماه هم رابطه نداشته باشه مشکلی نداره ، بعد همه بچه هاش پسرن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
فکر نکنم درست باشه ، من تو نزدیکا داریم با طبع سرد که کلا چند ماه هم رابطه نداشته باشه مشکلی نداره ، ...

نمیدونم والا

پس اشتباس این 

نمیدونم والا پس اشتباس این 

به نظرم اشتباه باشه ، چون من خودمم هر دو جنس رو دارم ولی تغییر خاصی نکردیم

نمیدونم منم اومدم بپرسم ببینم ربط داره عایا

نمیدونم 🙄🤔

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نه ب نظرم ربطی نداره

اره

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔