2777
2789

من این باور دارم نمیدونم تاچه حد درسته یه چند نمونه زوج اطرافمون دیدم من از روابطشون که خبر ندارم فقد حدس زدم از رفتاراشون

اونایی که طبع گرم تری دارن بچشون پسر میشه

شماها که بچه دارین طبع خودتون و همسرتون چیه و بچه اولتون چی بوده؟؟؟؟ 

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی داره؟؟؟ 

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

یکی دختر یکی پسر😀

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

ما هر دو گرمیم‌‌من گرم‌و خشک همسرم گرم‌و تر

دو تا دختر داریم❤❤

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

اخه ربطی نداره ی زن و شوهر ممکنه دوسه بچه با جنسیت مخالف بیارن ینی هی طبعشون سرد و گرم میشه؟

نه فقط ی شانس و اتفاقه توی لقاح جنسیت

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چجوری از روی رفتار میفهمی که طبع گرمه یا سرده؟؟؟

نمیفهمم که حدس میزنم مثلا خب تو جمع باهم گرمترن بهم بیشتر ابراز علاقه میکنن و اینا البته ممکنه درستم نباشه 

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد