2777
2789
عزیزم من ۸سال گذاشتم اختلاف سنی داشته باشن بچه هام ،اینطوری خیالم راحت بود پسر بزرگترم از اب وگل در ...

خووب آررہ اگہ بخوای فقط دو بچہ بیارری اختلاف میشہ گذاشت زیاد ، ولی برای ۴ بچہ بخدا نمیشہ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت ۱سال و نیم دخترم شد باردار بشم ؟  چشم

آره دیگه از شیر بگیرش،سه ماه هم خوب خوب خوب به خودت برس بعد برو اقدام.ویتامین ای و زینک و ویتامین د،یدوفولیک،اهن یادت نره،حتما سه ماه اینارو بخور،هم برا بدن خودت خوبه هم رو باروری اثر خوبی داره.ایشالا همون ماه اول هم نتیجه بگیری.

چرا ھست ، آقای شوھر میخواد نہ  ھر چی باھاش  حرف میزنم میگہ ۴تا  بہ خودم باشہ میگم ۲ ...

گرونی یه طرف ،سلامت شما و اینکه چقدر تو ظاهرتون تاثیر داره یه طرف دیگه ،خوب بچه ۲ تا خوبه دیگه همسرتون یکمم به شما کاش فکر میکردن چه زایمان طبیعی چه سزارین واقعا روی بدن خانوم ها تاثیر میگذاره 

ما ملت امام حسینیم💚💚
یعنی میگین ۱ سال و نیم از شیر بگیرم اش ؟؟ آرہ دیگہ باید بخرم کلی قرص

آره دیگه،مگه ۱۸ماهه نیست؟ من خودم دخترمو ۱۷ماهگی از شیر گرفتمش.اگرم دوست نداری بگیری،شروع کن تقویتی هارو بخور دیگه صبر نکن تا از شیر بگیریش و بعد شروع کنی.میخوای کی از شیر بگیریش؟

منم قرص نمیخورم ، ولی خواستم پریود بشم اینکار رو کردم ، منم طبیعی  آرہ شیر خودم

مننم‌دوس دارم زودیکی بیارم ‌یبارتموم شده باهم بزرگ شن بعدبشه ۵ یا۷ ساله کی میخاداین دوران بگذرونه منم۲۴ سالمه ولی من برای بارداری اولم تنبلی داشتم باداروباردارشدم ایشاا... زودتربارداربشی😂😀

عشقم یدونه پسرم😘
گرونی یه طرف ،سلامت شما و اینکه چقدر تو ظاهرتون تاثیر داره یه طرف دیگه ،خوب بچه ۲ تا خوبه دیگه همسرت ...

آررہ دیگہ ، طرفای ما ھمہ بچہ زیاد میارن 

۶تا ۷ تا ۵ تا زیاد میارن کلا 

بچہ دوستن😁😊

آررہ دیگہ ، طرفای ما ھمہ بچہ زیاد میارن  ۶تا ۷ تا ۵ تا زیاد میارن کلا  بچہ دوستن😁😊

عزیزم خدا حفظشون کنه ،طرفای ما به دوتا میرسه همه میگن دیگه بسه 😂 کجا هستین شما؟

ما ملت امام حسینیم💚💚
آره دیگه،مگه ۱۸ماهه نیست؟ من خودم دخترمو ۱۷ماهگی از شیر گرفتمش.اگرم دوست نداری بگیری،شروع کن تقویتی ...

گفتم دو سال اش کہ شد از شیر بگیرم اشہ ، گناہ ندارہ ۱۸ ماھگی؟ 

شما ھم بچہ دوم داری؟