الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره دیگه از شیر بگیرش،سه ماه هم خوب خوب خوب به خودت برس بعد برو اقدام.ویتامین ای و زینک و ویتامین د،یدوفولیک،اهن یادت نره،حتما سه ماه اینارو بخور،هم برا بدن خودت خوبه هم رو باروری اثر خوبی داره.ایشالا همون ماه اول هم نتیجه بگیری.
چرا ھست ، آقای شوھر میخواد نہ ھر چی باھاش حرف میزنم میگہ ۴تا بہ خودم باشہ میگم ۲ ...
گرونی یه طرف ،سلامت شما و اینکه چقدر تو ظاهرتون تاثیر داره یه طرف دیگه ،خوب بچه ۲ تا خوبه دیگه همسرتون یکمم به شما کاش فکر میکردن چه زایمان طبیعی چه سزارین واقعا روی بدن خانوم ها تاثیر میگذاره
یعنی میگین ۱ سال و نیم از شیر بگیرم اش ؟؟ آرہ دیگہ باید بخرم کلی قرص
آره دیگه،مگه ۱۸ماهه نیست؟ من خودم دخترمو ۱۷ماهگی از شیر گرفتمش.اگرم دوست نداری بگیری،شروع کن تقویتی هارو بخور دیگه صبر نکن تا از شیر بگیریش و بعد شروع کنی.میخوای کی از شیر بگیریش؟
منم قرص نمیخورم ، ولی خواستم پریود بشم اینکار رو کردم ، منم طبیعی آرہ شیر خودم
مننمدوس دارم زودیکی بیارم یبارتموم شده باهم بزرگ شن بعدبشه ۵ یا۷ ساله کی میخاداین دوران بگذرونه منم۲۴ سالمه ولی من برای بارداری اولم تنبلی داشتم باداروباردارشدم ایشاا... زودتربارداربشی😂😀