2777
2789
عنوان

بارداری وکرونا

116 بازدید | 14 پست

بچه ها من باردارم ۲۲ هفته ام هست همسرم از دیروز شدیدا مریضه علائم کرونا داره اسهال و بدن درد ولی نرفته تست بده خیلی مریضه منم خیلی میترسم که نکنه منم که باردارم وزود بگیرم و دیگه خوب نشم و بمیرم از استرس دارم هلاک میشم 

عزیزم رعایت ون توی خونه و بگو زود بره پیش دکتر،توی بارداری سیستم ایمنی بخاطر حفظ جنین میاد پایین،اروم باش فقط خیلی رعایت کن تا انشاءالله معلوم بشهرجواب شوهرت منفیه

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا دعا کنین 

فدات شم،انشاءالله بلا دوره ولی بگو حتما بره تست بده،توام فعلا فاصله رو رعایت کن باهاش تا معلوم بشه

عزیزم رعایت ون توی خونه و بگو زود بره پیش دکتر،توی بارداری سیستم ایمنی بخاطر حفظ جنین میاد پایین،ارو ...

منم باردارم گرفتم حالم بده بستری نکردن یکی گفت پودر امام کاظم بخورم خیلی ضعیف شدم😔

منم باردارم گرفتم حالم بده بستری نکردن یکی گفت پودر امام کاظم بخورم خیلی ضعیف شدم😔

اسکن که نکردن شما رو ضرر داره تو بارداری از چه راهی تشخیص دادن؟؟؟

بلا دور باشه عزیزم،اره حسابی خودتو تقویت کن