2777
2789
عنوان

بحث با خواهرشوهر

704 بازدید | 25 پست

خواهرشوهرم دو تا دختر داره ک یکی دو سال از دختر من کوچیکتر هستن دختر منم ۷سالسشه این خواهرشوهر همیشه تو دعوا و بحث بچه ها دخالت میکنه اگ بچه ها دعواشون بشه کلا دختر منو تهدید میکنه ک دیگ بچه هاشو نزنه .ما با مادرش اینا تو یه ساختمون هستیم همیشه هم شاکی هست و میگه من از دست (دخترمن)نمیتونم برم خونه پدرم .

حالا ی مدت ب خاطر اینکه شوهرش کرونا داره اینجاست همش با دختر من کل کل میکنه تا امروز سر یه بحثی ب دختر من گفت ک سگ عوضی منم بعدش رفتم تو حیاط مادر شوهرم و پدرشوهرم نشسته بودن گفتم ب فلانی بگید همسن بچه نیستی ک باهاش بحث میکنی 

بعد اومد گفت ک من چیزی نگفتم دخترت اومده داد میزنه سر بچه ها گفتم بچه هست میتونستی با زبون خوش راضیش کنی گفت نه همچین بچه هم نیست گفتم همسن توعه؟گفت نه خیلی بی تربیته منم گفتم تو بچه هاتو درست تربیت کن بد گفتم؟؟

وقتی این میاد خونه مادرش کلا دختر منو بیرون میکنه هم مادرشوهرم هم خواهرشوهرم من حرف نزدم تا الان .تا امروز بعدم رفته نشسته گریه ک بهم گفته همسن بچه ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دو باید رعایت کنین به هر حال 

هم ایشون باید جلوی زبونش رو بگیره ، هم شما باید تا حد ممکن جلوی دختر گلت رو بگیری یه چیزایی رو کم کم یادش بدی تا رعایت کنه

مشکل با صبر حل میشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

نه.خوب گفتی!سعی کن بچتو نذاری بره با بچه هاش بازی کنه.چون معلومه هرحرفی بیاد تو فکرش به زبون میاره و بچت ازنظر روحی ازرده میشه

جاری منم همینه.یه بار خانوم همسایه مادرشوهرم بهش گفت تو کار بچه ها دخالت نکن.همقد اونا که نیستی!ولی باز درست نمیشه.

من همین یه دونه ام!

عزیزم نباید به دخترت اینجور میگفت ولی باورکن منم میرم خونه پدرم بچه داداشم خیلی اذیت میکنه منم انتظار دارم زن داداشم یکم بچشو نگه داره بخدا بچه هاشون فقط موقع خواب میرن خونشون 

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
هر دو باید رعایت کنین به هر حال  هم ایشون باید جلوی زبونش رو بگیره ، هم شما باید تا حد ممکن جل ...

عزیزم من خیلی مراعات میکنم ولی خداشاهده اون با بچه ۷ساله نمیسازه اصلا تا حالا با زبون درست با دختر من حرف نزده

عزیزم نباید به دخترت اینجور میگفت ولی باورکن منم میرم خونه پدرم بچه داداشم خیلی اذیت میکنه منم انتظا ...

عزیزم برای ما برعکسه بچه های اون کلا میان خونه ما

عزیزم من خیلی مراعات میکنم ولی خداشاهده اون با بچه ۷ساله نمیسازه اصلا تا حالا با زبون درست با دختر م ...

دختر من خیلی کم میره .بچه های اون ۲۴ساعت اینجا هستن من تو نمیگم بهشون.