2777
2789
عنوان

بحث با خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو یه ساختمون هستیم بچه هاش میان خونه ما

آها اگه خونه شما هم میان حق داری والا بخدا من هرشب بعد شام یه سرمیرم پیش مامانم ولی خونه داداشام سال تا سال هم پا نمیزارم 

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗

خواهرم از تهران میاد اون یکی خواهرم بچه اش رو کمتر میاره، مثلا بچه خواهرم که قم هست اون یکی بچه رو بد زد خود مادر بچه بچه اش رو تنبیه کرد .وقتی آدم بزرگ ها درست رفتار کنند مشکلی پیش نمیاد .بچه ها هم باهم خوب میشن

خواهرم از تهران میاد اون یکی خواهرم بچه اش رو کمتر میاره، مثلا بچه خواهرم که قم هست اون یکی بچه رو ب ...

مشکل منم همینه بخدا من کاری ب بچه ندارم اینک بزرگتر دخالت کنه بده

مادرشوهرمم کلا ناز دخترای اونو میکشه و طرف اوناست .

عزیزم اشکال نداره شما کمتر دخترت رو بفرست وسعی کن بادخترتم صحبت کنی بگو نگاه کن میری خونه مامانمون مامان تنها میشه ناراحت میشه بمون پیشم واز این حرفا ان شا الله درست میشه 

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
مادرشوهرمم کلا ناز دخترای اونو میکشه و طرف اوناست .

مادرشوهر منم فقط بچه های دخترشو دوسداره خودم دیدم وقتی جاریام هستن با بچه هاشون خوش اخلاقن وقتی دور بشن خیلی بد با بچه هاشون رفتار میکنن با اینکه بخدا بچه ی جاریم از بچه خواهرشوهرم باادب تره و اصلا حرف بد نمیزنه فقط مغروره بهش میگن بی ادبه ولی بچه خواهرشوهرم همه فحشی بلده و براش ذوق میکنن وقتی فحش میده 

دقیقا مادرشوهرمنک همینه

به نظر من شما نباید بزاری بچت زیاد اونجا بره وقتی بچه های خواهر شوهرت هستن شما نرید و این طبیعیه که مادر شوهر بچه های دخترش رو بیشتر دوست داشته باشه   رسم روزگاره دیگه