2777
2789

اقا یکی   ب من دستور کوکو سیب زمینی خام بده بخدا  دیگ  اعصابم خورد شده  میگ مامانم    اینطوری اونطوری  درست میکنه  منم نمیتونم شما ی دستور خوشمزه بدین دعاتون میکنم اینم بگم همه ی غذاهام  عالی میشه فامیلاشون واقعا دستپختمو دوس دارن ولی   نمیتونم نه شامی ن کوکو   باب دل شوهرم درست کنم  

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤

با سیب پخته ک بهتر میشه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب زمینی رو با رنده ریز ریز خورد کن و بعد ادویه و تخم مرغ و یکم آرد نخودچی بعدم دونه دونه با قاشق بریز تو روغن داغ

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

سیب زمینی ریز رنده کن پیازو درشت رنده کن سیر رنده شده بزن ابشونو بگیر دوتا تخم مرغ بزن بعد فلفل ساه فلفل قرمز نمک زردچوبه یکمیم گلپر.بزن قاطی کن تو روغن داغ شده با شعلعه متوسط سرخ کن.من خودم سبزی خشک معطرم میزنم کمی

سیب زمینی ها رو ریز رنده کن و تا صافی اب اضافه شو بگیر بهدش یه پیاز رنده کن و با نمک و زردچوبه و فلفل و یدونه تخم مرغ قاطی سیب زمینیها کن و ورز بده و سرخش کن کنارش گوجه سرخ شده هم بزار با خیارشور

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
سیب زمینی رو با رنده ریز ریز خورد کن و بعد ادویه و تخم مرغ و یکم آرد نخودچی بعدم دونه دونه با قاشق ب ...

شما چ ادویه ایی میزنید

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤
دستورشومیدی 

سیب زمینی رو آبپز کن رنده کن و پیاز رو رنده کن دوتا تخم مرغ بزن بهش و زرد چوبه و نمک و آویشن و سبزی معطر بزن و سرخ کن مامان من گاهی اوقات سوسیس هم میریخت تو مواد کوکوش

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟