2777
2789
عنوان

تا حالا کسی مانور درمانی رفته؟

211 بازدید | 7 پست

سلام من مدت زیادیه سرگیجه دارم دکتر و تست رفتم معلوم شده یه سری سنگ ریزه توی سرم جابجا شده🙄 خواستم ببینم کسی مثل من مانور درمانی شده یا نه؟ چند جلسه رفتین؟ کامل خوب شدین؟

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

سلام شما تهران هستین، انجام دادین این مانور؟ دنبال ی مرکزی هستم که انجام بده دکترتون کی بود؟ ممنون

سلام نه من مشهد بودم ببخش

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم مانور رو انجام دادی خوب شدی یا نه

سلام خانومی. بله انجام دادم تا حد 90 درصد خوب شدم شکر خدا. اما کلا سرگیجه پایه ثابت تمام مریضی هام هست. پریود میشم سرم گیج میره سرما میخورم سرم گیج میره خیلی خسته جسمی بشم سرم گیج میره. اما در حالت عادی خوبم خداروشکر 

منم سه چهار ساله در گیرم دیروز رفتم مانور گفت پنج جلسه باید بیای 

حتما برو اگر خدا بخواد ان شاء الله خوب میشی یا حداقل خیلی بهتر میشی. از شما نگفتن چرا اینجوری شدی؟ 

سلام خانومی. بله انجام دادم تا حد 90 درصد خوب شدم شکر خدا. اما کلا سرگیجه پایه ثابت تمام مریضی هام ه ...

سلام عزیزم

شما بعد از مانور گوش دیگه حالتون خوبه؟

به شما گفتن علتش چیه؟‌

منم درگیرم

یارب نظر تو برنگردد