2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا ب منم بگید من 300میلیون پول دارم میخوام 150باهاشون وام بگیرم چندماه باید پولم تو حساب باشه وچند ...

۳۰۰ رو بذار بانک مهر اقتصاد۱ ماه بمونه دوبرابرش وام‌میده

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩

من از بانک مهر ایران میگیرم

۲۰ تمن با ۴ درصد سود

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
لطفا ب منم بگید من 300میلیون پول دارم میخوام 150باهاشون وام بگیرم چندماه باید پولم تو حساب باشه وچند ...

بروهربانک رسالت سه مابخوابون سودش کمه ومبلغ قسط بالاست  هربانک دگه هم ببری بعد۳ماه میدنت ۱۸درصد اگرم میخوای میتونی ۳۰۰میلیون بذاری همون روز۲۴۰وام میدنت دگه نمیشه سپرده روتااتمام وام برداری

بانک رسالت کسی اطلاع داره

اون ۲ درصده به شاغل ها وام میدن و باید میانگین پولت بره بالا

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
بروهربانک رسالت سه مابخوابون سودش کمه ومبلغ قسط بالاست  هربانک دگه هم ببری بعد۳ماه میدنت ۱۸درصد ...

رسالت چجوریه به منم‌میشه بگی؟؟

چنماه باید بخوابه؟؟

چن برابر وام‌میدن

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩