2777
2789

سلام دوستان 

احتمالا میدونین کره دو ساله ایران رو تحریم کرده و دیگه تو ایران نمایندگی هاش رسمی نیستن و به صورت قاچاق وارد میشن! گلدیران هم با همکاری یه شرکت چینی یه برندی به اسم جی پلاس رو وارد بازار کرده 

حالا به نظرتون ال جی و سامسونگ قاچاق قابل اطمینان هست؟ و اگه بخریم قطعاتش گیر میاد برای تعمیر اگه یهو مشکلی پیدا کرد؟

_آبنبات هستم_

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوسانات برقی اگر اذیت کنه وگرنه برندای خوب امتحانشون پس دادن

ازه درست میگید.معمولا خرابیشون کمتره 

ولی هر چقدر خوب باشه بهرحال ممکنه پیش بیاد یه چیزیش مشکل پیدا کنه

داداشم یخچالش سامسونگه ولی دو سه سال پیش نیاز به تعمیر پیدا کرد با اینکه ازش راضی هستن

_آبنبات هستم_
ازه درست میگید.معمولا خرابیشون کمتره  ولی هر چقدر خوب باشه بهرحال ممکنه پیش بیاد یه چیزیش مشکل ...

برای تعمیر هم زنگ بزنن نمایندگی‌ میام انجامش میدن

با اینکه سامسونگ الجی رفتن ولی بازم ملزم به ترتئه خدمات پس از فروششون هستن

اگه پولشو دارین الجی یا بوش بگیرین خیلی ک بهتره

خب ال جی هم تحریم شده 

بوش هم خیلی گرون شده الان

البته بوش هم قاچاق میاد از بانه و نمایندگی رسمی نداره

کلا تحریم نابود کرده همه چیو 

ولی خب یا باید ایرانی بخریم یا ریسک کنیم همین جنسهای قاچاق رو.مجبوریم دیگه

_آبنبات هستم_
برای تعمیر هم زنگ بزنن نمایندگی‌ میام انجامش میدن با اینکه سامسونگ الجی رفتن ولی بازم ملزم به ترتئه ...

واقعا؟

اگه اینطور باشه که خیلی خوبه

ولی خب دیگه نمایندگی نداره 

مرسی که گفتی 

😊🥰

_آبنبات هستم_
خب ال جی هم تحریم شده  بوش هم خیلی گرون شده الان البته بوش هم قاچاق میاد از بانه و نمایندگی ر ...

ما که الان چندین ساله همه چیزمون الجی و واقعا راضی هستیم تلویزیون ک روشن از ۷ صب تا ۲ شب لباسشویی روزی یکی دوبار و....... خوب بودن ک تا الان