2777
2789

بچه ها ما یه خونه داریم به ارزش 350 تومن. تو یه محله معمولی رو به پایین شهر... اما خونمونو دوس دارم... باید یسری کارا توش انجام بشه اما چون اولین خونه ماست ک خریدیم دوسش دارم...خونه مامان ماینا تو یه محله بهتر و آروم تره شهره و خونه هاشون دو واحدیه. ینی یه شهرکیه آپارتمانهای دو طبقه چهار واحدی که هر طبقه دو واحده توش هست. و قیمت هر واحد هم 700 تومنه درحال حاضر. واحد روبروی مامانم اینا دارن میفروشن و چون ما خیلی با همسایشون جور بودیم خونشونو کامل دیدیمتازه 2 ساله ک تعمیر اساسی کردن. کف پارکت خوشرنگ، کاغذ دیواری قششششنگ و خوشگل، کابینت تمیز و خوشرنگ و نو... اصلا همه چی عالی... در و پنجره دو جداره... اصلا خونه رویایی منه... اما ما پولمون نمیرسه اونجا رو بخریم ینی 350 داریم شایدم بتونیم تا 70 80 تومن جور کنیم اما تا 700 باز خیلیه.... بابام میخواد اون خونه رو بخره... و مامانم چون نمیخواد به غریبه بده بشینه میگه تو خونتونو رهن بده بیا اینجا رواز ما رهن کن نه منتی سرمونه نه هیچی...اما من دوس دارم اون خونه مال خودم باشه و سختمه برم اونجا و دوباره یه روزی برگردم اینجا. چون به اون محله عادت میکنم. از طرفی میگم برم اونجا شاید دوسش داشته باشم و برم تو تلاش واسه پول جور کردن و خریدنش.... از هر لحاظ واسه ما بهتره... نزدیکی به محل کار.. محله با کلاس تر.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجایی که انقدر خونه هاش ارزونن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

حالا که بابات میتونه بخرش 

میتونی رهن ش کنی 

رهن ش کن برو توش

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

خیلی عالیه که

من اونقدر دوست  داشتم پیش خانواده خودم باشم

شماهم برین یه مقدار مبلغ که میتونین به باباتون بدین بقیه رو هم کم کم بهش پرداخت کنین خونه رو بخرین خودتون

اگمطمئنی اخلاق مامان بابات خوبه و خودت و شوهرت با مامان بابات رفتاراتون جوره برو. بهرحال نزدیک بودن ب والدین دردسرای خودشم داره. برو اونجا خب برای چی باز مجبور بشی برگردی خونه ی الانت؟ مطمئنا مامانت اینا ک تو رو از خونه بیرون نمیکنن ک مجبوری باز برگردی. ایشالا پولم جور میکنی کم کم میخری

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️

خونه رویایی 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

نه من بودم نمیرفتم! دوری و دوستی

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼